![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, i nesen nopirka jaunu 1gb USB stick no ebuyer cheapo vērtību "viens". Abiem datoriem darbojas Vista un koledžu datora palaist XP Stick works fine in citās vista pc un koledžu datorus ar to tikai uzstādot USB Mass Storage utt, bet tad theres mana pc ... mans vecais usb stick, ko izmanto, lai strādātu šo lietu, bet jaunu doesn't? IVE mēģinājuši dažādas usb slots. Im izmantojot A8v MOBO un mans brālis izmanto a8v deluxe. Everytime i plug lieta, tā nāk klajā ar Found New Hardware (meklēšanas auto) (prasīt vēlāk) (dont ask me atkal) tā tiecas pc vadītājiem, tad Windows Update, un beigās tā vienkārši nav ... nav īsti pārliecināti, kas ellē ir iemesls: ( ------------------------- Šī ierīce nav pareizi konfigurēts. (Kods 1) Nav draiveris izvēlēts ierīce informācijas kopumu vai elementu. Atjaunot šīs ierīces draiveri, noklikšķiniet Atkārtoti Driver. -------------------------- kāds zina iemeslu vai noteikt vai informāciju? : D thanks ... i hate izlases problēmas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo tā saka, ka tā nav pareizi konfigurēts ti, tās nav uzstādītas pareizi esat mēģinājis pārinstalēt to? Ja ne varbūt izmēģināt Google meklēšanas vadītājiem un redzēt, ja tas triks?
|
| |||
| |||
| pieslēgts kameru usb agrāk un tas didn't darbu, nebija pats usb memory stick crap. Plugged to brāļi pc gandrīz identiskas, un tā strādāja uzreiz. Im guessing, ka mātesplate ir pieskrūvēta uz augšu, kā par parasto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man bija līdzīgas problēmas pagātnē.