![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I niedawno kupił nowy 1GB USB stick z ebuyer w cheapo wartość jeden. Oba komputery są uruchomione Vista i kolegium PC uruchomić XP The stick działa dobrze w innych vista kolegium komputerach PC i to tylko z instalacją USB Mass Storage itp ale potem theres moim komputerze ... moje stare USB Stick wykorzystywane do pracy w tym rzecz, ale nowe nie robi? ive próbował różnych gniazd USB. Im przy użyciu A8v Mobo i mój brat używa a8v deluxe. Everytime I podłącz rzeczą w nim pochodzi z Znaleziono nowy sprzęt (automatyczne wyszukiwanie) (pytaj później) (Nie pytaj ponownie) to przeszukuje komputer dla kierowców, a następnie Windows Update i w końcu to nie tylko ... not quite sure what the hell jest powód: ( ------------------------- To urządzenie nie jest poprawnie skonfigurowany. (Kod 1) Nie ma kierowcy wybrane do urządzenia zestaw informacji lub elementu. Aby ponownie zainstalować sterowniki dla tego urządzenia, kliknij przycisk Zainstaluj ponownie sterownik. -------------------------- ktoś znać powód lub naprawić ani żadnych informacji? : D thanks ... I hate losowych problemów |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak mówi jej tam nie został skonfigurowany prawidłowo czyli nie jest zainstalowany poprawnie Pan próbował ponownie zainstalować to? Jeżeli nie może skorzystać z wyszukiwania Google dla kierowców i sprawdzić, czy działa trick?
|
| |||
| |||
| podłączony do kamery USB wcześniej i didnt work, uczynili to samo USB Memory Stick crap. Podłączyć go do moich braci szt. prawie identyczne i to działało od razu. Im guessing że płyta jest pomylony, jak zwykle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I już miał podobne problemy w przeszłości.
|
| Zakładki |