![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna, am cumparat recent un nou 1GB USB stick de la ebuyer de cheapo o valoare. Ambele calculatoare se execută Vista şi colegiu PC a rula XP Băţ de lucrări amendă în alte Vista PC colegiu de calculatoare şi cu ea doar a instala un dispozitiv de stocare USB, etc, dar apoi mi theres PC ... vechiul meu stick USB utilizate pentru a lucra în acest lucru, dar noi o doesnt? ive încercat diferite sloturi USB. Im folosind o A8v mobo şi fratele meu este folosind un a8v lux. De fiecare data i plug de lucru în ea vine cu găsit nou hardware (căutare automată) (solicita mai târziu) (Nu-mi cere din nou) l caută pe PC pentru şoferi, apoi Windows Update şi în cele din urmă, acesta nu doar ... nu sunt destul de sigur ce naiba este motivul: ( ------------------------- Acest aparat nu este configurat corect. (Code 1) Nu există nici un driver selectat pentru aparatul set de informaţii sau de element. Pentru a reinstala driverele pentru acest dispozitiv, faceţi clic pe Reinstall Driver. -------------------------- oricine ştie un motiv sau repara sau orice informaţii? : D multumesc ... Nu-mi place aleatoare probleme |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aşa cum se spune acolo sale nu este configurat corect, adică nu sa instalat corect, aţi încercat să reinstalez-o? Dacă nu se poate încerca o căutare pe Google pentru şoferi şi a vedea dacă faptul că nu a păcălit?
Euro Championships tip = Spania & Torres <- Fir-ar ar fi trebuit sa pus un pariu pe ele Make Poverty History Justiţie pentru 96 <- Vă rugăm să aruncaţi o privire Sistemul meu: HistoryGirls Self Build!
|
|
| |||
| |||
| conectat un aparat de fotografiat în usb mai devreme şi-l didnt de lucru, a făcut acelaşi USB memory stick prostii. Conectat-o în bucăţi fratii mei aproape identice si a functionat imediat. Im ghicitul că placa de bază este dat-o în bară, ca de obicei |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am avut probleme similare în trecut.
|
| Marcaje |