![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, som nedávno kúpil nový 1gigabajt USB kľúčenky od ebuyer sa cheap hodnote jedna. Obidva počítače so systémom Vista a koľaje PC spustiť XP Drevo funguje v ostatných priehľad PC a college počítačov s ním len inštalácie USB Mass Storage apod, ale potom Theres môjho PC ... môj starý USB kľúčenky používané pre prácu v tejto veci, ale o novú doesnt? IVE vyskúšali rôzne usb sloty. Im pomocou A8V Mobo a môj brat je pomocou A8V deluxe. Vždy aj plug čo v nej prichádza s nájdený nový hardvér (automatické vyhľadávanie) (spýtať neskôr) (dont pýtať sa ma znovu) to prehľadáva počítač pre vodiča, potom Windows Update a nakoniec to prostě selže ... nie sú celkom istí, čo to sakra je dôvod: ( ------------------------- Toto zariadenie nie je správne nakonfigurovaný. (Kód 1) Neexistuje žiadny ovládač pre vybrané zariadenia informácie stanovené alebo prvok. Na preinštalovanie ovládača zariadenia kliknite na tlačidlo Preinštalovať ovládač. -------------------------- niekto vedieť dôvod alebo opraviť, alebo akékoľvek informácie? : D vďaka ... Nesnáším náhodných problémov |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako sa hovorí, že jej nie je správne nakonfigurovaný tj nie je nainštalovaný správne ste vyskúšali přeinstaloval to? Ak nie je možná skúsiť google hľadať ovládače a videli, či to robí trik?
|
| |||
| |||
| zazátkovanej kameru do usb staršie a didnt práca, to isté USB Memory Stick svinstvo. Zapojený do mojej bratmi ks takmer totožné a fungovalo to hned. Im hádat, že doska je zvrtal, as za obvyklých |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja som mal podobné problémy v minulosti.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Mimo pracovnej Memory Stick? | Sayjod | Drives & Removable Media | 1 | 23.října 2009 09:45 |
| Memory Stick nefunguje | djkcp | Drives & Removable Media | 8 | 19. február 2009 15:02 |
| Memory Stick bloku? | mctw | Drives & Removable Media | 1 | 18. September 2008 17:14 |
| USB Memory Stick & Vista | elanorbreton | Drives & Removable Media | 4 | 19. mája 2008 02:03 |
| Nová karta Memory Stick! | köögi | Drives & Removable Media | 4 | 29 august 2007 15:49 |
| Thread Tools | |
| |