![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, Недавно сам купио нови 1ГБ УСБ стицк од ебуыер је Цхеап вредност један. Оба рачунара се приказују видик и колеџа ПЦ трчање КСП Дрво утврде прекид у другој виста пц и колеџа рачунарима са Интернет праведан инсталацији УСБ масовну складиштење етц али онда Тхереса мој пц ... мој стари усб стицк који се користе за рад у ово ново, али се? иве суђен различитих УСБ слот. Им помоћу А8в мобо и мој брат је помоћу а8в заварати. И све је ствар у додатку долази са пронашао нови хардвер (ауто сеарцх) (питати касније) (не питај ме више) он претражује пц за возаче, а затим Уиндоус Упдате и на крају га једноставно не ... не сасвим сигуран шта је, доврага, разлог: ( ------------------------- Овај уређај није правилно конфигурисан. (Ко̂д 1) Нема одабраних дривер за уређај информације поставити или елемент. Да бисте поново инсталирали управљачке програме за тај уређај, кликните Дривер Поновна инсталација. -------------------------- било ко кноткле разлог или поправити или било какве информације? : Д хвала ... Мрзим случајни проблеми |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Као што каже има својих не подешена исправно тј његових није инсталирана исправно сте покушали поново инсталирајте га? Ако није, можда Испробајте Гоогле претраге за возача и види да ли ради трик?
|
| |||
| |||
| прикључен камере у усб раније па то није посао, да ли је исти усб меморы стицк срање. Прикључен је у мојој браћи пц готово идентична и то израђен одмах. Им гуессинг да је матична плоча је пијан горе, по уобичајеном |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам имао сличних проблема у прошлости.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нон Рад Меморы Стицк ™? | Саыјод | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 23. Окт 2009 09:45 |
| Меморы Стицк Нот Уоркинг | дјкцп | Дривес & Измјењиви медији | 8 | 19 фебруар 2009 15:02 |
| Меморы Стицк блок? | мцту | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 18. сеп 2008 17:14 |
| УСБ Меморы Стицк & Виста | еланорбретон | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 19 мај 2008 02:03 |
| Нови Меморы Стицк! | коога | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 29 аугуст 2007 15:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |