![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я недавно купила нову 1GB USB Stick від Ebuyer сНеаро одне значення. Обидва комп'ютера під управлінням Vista і коледжів ПК запустити XP Stick чудово працює на інших ПК Vista і коледж комп'ютери з нею просто встановити USB Mass Storage і т.д, але потім Theres мій комп'ютер ... мій старий USB Stick використовується для роботи в цьому нічого, крім нового doesnt? Ive намагалися різними слотами USB. Im допомогою плат A8V і мого брата використовує A8V Deluxe. Everytime I Plug речі в ньому емітує Знайдено нове обладнання (пошук авто) (запитаєте пізніше) (Dont питати) він шукає ПК для водіїв, то Windows Update і врешті-решт він просто не вдається ... не зовсім впевнений, що, чорт візьми причини: ( ------------------------- Це пристрій не настроєно правильно. (Код 1) Існує немає драйвера для вибраного набору відомостей про пристрій або елементі. Для переустановки драйверів для цього пристрою, натисніть кнопку Перевстановити. -------------------------- будь-який знає причину або виправити чи інформацію? : D спасибо ... Я ненавиджу випадкові проблеми |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як він каже, що його не правильно налаштований тобто його не правильно встановлена ви спробували поміняти його? Якщо ні, може бути, спробувати Google Search для водіїв і подивитися, якщо це обман?
|
| |||
| |||
| підключити камеру в USB раніше і вона didn't роботі, зробив те ж саме пам'яті USB Stick лайно. Включив його в мій комп'ютер брати майже ідентичні, і це працювало відразу. Im вгадуючи, що плата заплющив, як зазвичай |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я з аналогічними проблемами у минулому.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Непрацюючі Memory Stick? | Sayjod | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 23 жовтня 2009 09:45 |
| Memory Stick не працює | djkcp | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 19 лютого 2009 15:02 |
| Пам'ять дотримуватися блок?? | mctw | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 18 вересня 2008 17:14 |
| USB Memory Stick & Vista | elanorbreton | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 19 травня 2008 02:03 |
| Нові Memory Stick! | kooga | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 29 серпня 2007 15:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |