менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Mini SD Card проблема

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 грудня 2007, 17:14
Нові члени групи

Default Mini SD Card проблема

У мене є два Mini SD картки, які я використовую у своїй N73 телефон. На першому карти працюють, але комп'ютер Hund з передачі даних, в даний час комп'ютер поставляється з пристрої введення / виводу повідомлення про помилку і я більше не можу отримати доступ до карт або з мого комп'ютера або телефону. Всі, хто має жодного уявлення, в чому проблема, будь ласка
Old 13 грудня 2007, 15:34
Член групи

Default Mini SD Card проблема

Можливо, ви захочете спробувати їх форматування. Де ти купив їх? Вони можуть бути підробкою.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ноутбук Vs Mini ITX robina80 Генеральний обладнання чат 9 11 вересня 2009 11:02
Mini ITX справу robina80 Справа & блоки живлення 1 10 вересня 2009 13:01
Lokking купити міні ... Jimmy Hat Off Topic Discussion 6 12 серпня 2008 05:46
Будівництво Міні ПК DAllmon Генеральний обладнання чат 4 3 серпня 2008 05:34
Проблемно-миша USB пристрій не розпізнається (міні оптична миша) stankanovic Генеральний обладнання чат 12 20 червня 2007 11:02
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.