![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vložil jsem syny staré dětské filmy o mé externí pevný disk. Teď chci, aby si je tak, že dokáže sledovat a nevyhladím originály. Jeho jedna Comstar RJ45 USB LanDrive jednotky. Mohu jednoduše připojit USB do svého počítače a jdu pryč? Nebo potřebuji zmenšovat těchto dolů, takže můžu zkopírovat? Mám nový této tak krok za krokem by bylo super. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| připojováním by měl fungovat na většině mechanik, zkuste to s připojováním, a zkuste to, pokud to nefunguje, vrať se sem o radu. Pokud něco nebude fungovat, když to plug in, nezoufejte, bude nedolomí, pokud nemáte sílu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bude fungovat. Nicméně mějte na paměti USB bude velmi pomalý těch velkých souborů.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty by se musely do smršťovací jim, pokud jsou> 4.37gigabajt, pokud máte v úmyslu používat dvojí-vrstva disků, ale myslím, že další diskuse na toto hledisko, by mohl být mimo fórum Pravidla a může vám zakázán
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Externí pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 1 | 27. prosinec 2007 11:42 |
| Externí pevný disk-Problémy .. Prosím pomozte | tuffgong87 | Drives & Removable Media | 2 | 4. prosinec 2007 15:31 |
| Kde mohu koupit externí pevný disk | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | 13. srpen 2007 17:11 |
| Nejlepší Externí pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | 19. června 2007 11:39 |
| Thread Nástroje | |
| |