![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Έθεσα γιους μου παλιές ταινίες για την παιδική μου εξωτερικό σκληρό δίσκο. Τώρα θέλω να κάνω αντίγραφα αυτών, ώστε να μπορέσει να τα παρακολουθήσουν και να μην καταστρέψει τα πρωτότυπα. Είναι ένα Comstar RJ45 USB LanDrive μονάδα. Είμαι απλά συνδέστε το USB σε υπολογιστή μου και να φύγω μακριά; Ή, χρειάζομαι να συρρικνώνεται αυτές καθορίζονται έτσι ώστε να μπορέσω να τα αντιγράψετε; Είμαι πολύ νέος σε αυτό, ώστε βήμα προς βήμα θα ήταν super.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
θα πρέπει να συνδέσετε σε εργασίες για τις περισσότερες μονάδες δίσκου, προσπαθήστε να συνδέσετε σε αυτό, και να προσπαθήσουμε, αν δεν λειτουργεί, επιστρέψτε εδώ για συμβουλές. Αν δεν το κάνει, όταν συνδέσετε σε αυτό, μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να σπάσει αν δεν ισχύει αυτό.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αυτό θα λειτουργήσει. Ωστόσο, να έχετε κατά νου USB θα είναι πολύ αργή για εκείνους των μεγάλων αρχείων.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Εσείς θα πρέπει να συρρικνωθεί τους, όταν είναι> 4.37gb, αν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε διπλής στρώσης δίσκων, αλλά νομίζω ότι οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση σχετικά με την πτυχή αυτή, θα είναι εκτός φόρουμ κανόνες και μπορεί να σας απαγορευθεί