![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sam svoga sina starog dječji filmovi na moj vanjski hard disk. Sada želim napraviti kopije, tako da ih on može promatrati ih, a ne uništiti originale. Njegova jedna Comstar RJ45 USB LanDrive jedinici. Da li se jednostavno priključiti USB u moj kompjuter i dalje idem? Ili, trebam skupiti ovih dolje tako da mogu kopirati njima? Jako sam novi u ovom, tako, korak po korak bilo bi super. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| plugging in trebali raditi na većinu diskova, pokušajte plugging ga i probati, ako to ne radi, dolazi ovamo za savjet. Ako to ne radi kada je u dodatku, ne brinite, neće to break ako ne silom ga.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koji će raditi. Međutim, imajte na umu USB će se vrlo sporo za one velikih datoteka.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te bi trebao skupiti ih, ako su oni> 4.37gb, osim ako ne namjeravate koristiti dual-layer diskove, ali mislim da više nije rasprava o ovom aspektu, biti izvan pravila foruma i vi svibanj dobiti zabranjen
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. | XPC465 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. ožujak 2009 06:46 |
| External Hard Drive | thwapy | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 27. prosinac 2007 11:42 |
| External Hard Drive-problemi .. ugoditi pomoć | tuffgong87 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 4. prosinac 2007 15:31 |
| Gdje mogu kupiti vanjski hard disk | ken979 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 13. kolovoz 2007 17:11 |
| Best External Hard Drive | thwapy | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 19. lipnja 2007 11:39 |
| Thread Tools | |
| |