![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Włożyłem mano sūnus senų Vaikų filmai Mano išorinį kietąjį diską. Dabar norėčiau padaryti jų kopijas, kad jis galėtų peržiūrėti jas, o ne sunaikinti originalus. Jo Comstar RJ45 USB LanDrive vienetas. Ar aš tiesiog prijunkite USB į savo kompiuterį ir toli man eiti? Arba man reikia trauktis šių nustatyta, kad galėčiau nukopijuoti juos? Esu labai nauji tai taip žingsnis po žingsnio bus super. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| prijungiant turi dirbti daugelyje diskai, pabandykite prijungti jį ir išbandyti, jei jis neveikia, grįžti čia patarimo. Jei jis neveikia, kai jūs prijunkite jį, nesijaudinkite, tai ne pertrauka, jei jūs neturite priversti jį.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kad veiks. Tačiau atminkite, USB vyksta labai lėtai dėl didelio šių bylų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums turėtų mažėti, jei jos turi> 4.37gb, jei jūs ketinate naudoti dviejų sluoksnių diskus, bet manau daugiau diskusijų šiuo klausimu, bus ne forumo taisyklės ir gali jums uždrausta
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Duomenų perdavimą iš vidaus kietojo disko į išorinį kietąjį diską. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3 kovas 2009 06:46 |
| External Hard Drive | thwapy | Drives & Removable Media | 1 | 27 gruodis 2007 11:42 |
| Išorinis kietojo disko problemos .. Please Help | tuffgong87 | Drives & Removable Media | 2 | Gruodis 4, 2007 15:31 |
| Kur galėčiau nusipirkti išorinį kietąjį diską | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | Rugpjūtis 13, 2007 17:11 |
| Geriausi External Hard Drive | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | Birželis 19, 2007 11:39 |
| Temos įrankiai | |
| |