![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am pus-mi fii vechi copii filme mea de pe hard-disk extern. Acum vreau să facă copii ale acestora, astfel încât el poate urmăriţi-le şi nu distruge originale. Are o Comstar RJ45 USB LanDrive unitate. Am pur şi simplu în priză USB în calculatorul meu şi mă duc departe? Or, nu am nevoie pentru a micşora aceste jos, astfel încât nu pot copia ei? Sunt foarte nou pentru acest lucru pas cu pas ar fi super. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| introducerea în sistem ar trebui să funcţioneze pe cele mai multe unităţi de stocare, încercaţi să-l în tamponare, şi va încerca, în cazul în care acesta nu funcţionează, vino aici pentru sfaturi. Dacă nu funcţionează atunci când vă conectaţi-l din, nu vă faceţi griji, aceasta nu se va rupe, dacă nu-l vigoare.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care va lucra. Cu toate acestea, reţineţi USB se întâmplă să fie foarte lent, pentru cele de mare de fişiere.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu ar trebui să le psihiatru, în cazul în care sunt> 4.37gb, cu excepţia cazului în care intenţionaţi să utilizaţi dual-layer discuri, dar cred că orice discuţie mai multe cu privire la acest aspect, ar fi în afara forum reguli şi poate te interzis
|
| Marcaje |