![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сам свога сина старог дјечји филмови на мој вањски хард диск. Сада желим да направи копије, тако да их он може посматрати их, а не уништити оригинале. Његова једна Цомстар РЈ45 УСБ ЛанДриве јединици. Да ли се једноставно прикључити УСБ у мој компјутер и даље идем? Или, требам скупити ових доле тако да могу да копирате њима? Јако сам нови у овом, тако, корак по корак било би супер. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| укопчавање ин требало радити на већину дискова, покушајте укопчавање га и пробати, ако то не ради, долази овамо за савет. Ако то не ради када је у додатку, не брините, неће то бреак ако не силом га.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који ће радити. Међутим, имајте на уму УСБ ће се врло споро за оне великих датотека.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Те би требало скупити их, ако су они> 4.37гб, осим ако не намеравате да користите дуал-лаыер дискове, али мислим да више није расправа о овом аспекту, да буде изван правила форума и ви мај добити забрањен