![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Я поклав сини старі дитячі фільми на моєму зовнішньому жорсткому диску. Тепер я хочу зробити з них копії, щоб він міг стежити за ними і не знищувати оригінали. Її Комстар RJ45 USB LanDrive одиниці. Чи повинен я просто підключити USB в комп'ютер і гості мені йти? Або мені потрібно, щоб зменшити ці вниз так, що я можу скопіювати їх? Я новачок у цій так крок за кроком було б супер.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
підключення повинна працювати на більшості дисків, спробуйте підключити його до комп'ютера, і спробувати, якщо вона не працює, повертаються сюди за порадою. Якщо це не працює, коли ви підключаєте його до комп'ютера, не хвилюйтеся, він не зламається, якщо ви не змушуйте його.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Який буде працювати. Однак, майте на увазі, USB буде дуже повільно для тих великих файлів.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Вам буде потрібно, щоб зменшити їх, якщо вони є> 4.37gb, якщо ви збираєтеся використовувати подвійний шар диска, але я думаю, більше дискусій з цього питання, будуть поза форуму правил і може вам заборонено