![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zde je můj problém. Mám mdadm RAID5 pole s 6x500gb pohonů. I'm modernizace array na 4x1tb pohonů. Jediná cesta, jak jsem mohl myslet na uchování dat je goto jiném stroji, vytvořit nové pole, přenos dat, a nahradit původní pole. Moje první otázka je, je to možné. Vím, že lze nastavit vše a přenos dat, ale mohu přesunout mdadm raid software z jednoho stroje na jiný? a pokud ano, jak. Za druhé, existuje lepší způsob, jak zachovat data? Mám pocit, že je, ale já prostě nemůže najít hned. Díky, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem až na RAID s atd. Nebudu předstírat, je to definitivní odpověď.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda! Pokus o obnovení RAID0 Array na A8N-SLI | lukeflegg | Drives & Removable Media | 3 | 8. červenec 2009 23:13 |
| Rychlý hry zlepšuje dovednosti pro pomalejší pohyblivé hry! | NeuroDrive | PC a herní konzole | 1 | 4. února 2009 04:19 |
| Ahoj, kteří se stěhují na AZ z OH | metzger88 | Představte Yourself Zde | 5 | 25. listopadu 2008 14:56 |
| DVD disky jsou uznávány jako CD disky? | Axegrinder | Drives & Removable Media | 5 | 19. ledna 2008 14:05 |
| RAID0 nebo RAID5? | dubs89 | Drives & Removable Media | 3 | 8. leden 2008 15:00 |
| Thread Nástroje | |
| |