![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Εδώ είναι το πρόβλημά μου. Έχω ένα mdadm συστοιχία RAID5 με 6x500gb δίσκους. Είμαι αναβάθμιση της συστοιχίας να 4x1tb drives. Ο μόνος τρόπος θα μπορούσα να σκεφτώ για τη διατήρηση των δεδομένων είναι να goto άλλη μηχανή, να δημιουργήσει τη νέα σειρά, τη μεταφορά των δεδομένων, και την αντικατάσταση του αρχικού πίνακα. Η πρώτη ερώτησή μου είναι, αυτό είναι δυνατό. Γνωρίζω ότι μπορώ να ρυθ ό, και η μεταφορά των δεδομένων, αλλά μπορώ να μετακινήσετε ένα mdadm λογισμικό επιδρομή από ένα μηχάνημα σε ένα άλλο; και αν ναι, με ποιον τρόπο. Δεύτερον, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για τη διατήρηση των δεδομένων; Έχω την εντύπωση ότι γίνεται, αλλά εγώ απλώς δεν μπορούν να τις βρουν τώρα. Ευχαριστώ, |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σε σχέση με το δικαίωμα RAID κλπ. s Δεν θα προσποιηθούμε αυτό είναι μια οριστική απάντηση. Αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια εικόνα της κάθε HDD, η νέα εγκατάσταση συστοιχίας, και εξαγωγή των αρχείων από το αρχείο. Iso στη νέα σειρά; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια! Προσπάθεια επαναφοράς RAID0 Array για A8N-SLI | lukeflegg | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 8 Ιουλ 2009 23:13 |
| Fast Moving παιχνίδια βελτιώνει δεξιότητες για την πιο αργή μετακίνηση παιχνίδια! | NeuroDrive | PC & Console Gaming | 1 | 4 Φεβ 2009 04:19 |
| Γεια σου από τη μετάβαση στην AZ OH | metzger88 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 5 | 25 Νοε 2008 14:56 |
| DVD drives αναγνωρίζεται ως μονάδες CD; | Axegrinder | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 19 Ιαν 2008 14:05 |
| RAID0 ή RAID5; | dubs89 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 8 Ιαν 2008 15:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |