manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Premještanja mdadm raid5 polje s 6x500gb diskovi

Reply

Thread Tools
Old 12. lipnja 2009, 08:23
Novi član grupe

Default Premještanja mdadm raid5 polje s 6x500gb diskovi

Evo moj problem. Imam mdadm raid5 polje s 6x500gb pogonima. Ja sam za poboljšanje array 4x1tb pogonima.

Jedini način JA mogao misliti na što za očuvanje podataka je goto drugom stroju, stvoriti novi niz, prijenos podataka, i zamijenite originalni raspored.

Moje prvo pitanje je, je li to moguće. Znam da mogu sve setup i prijenos podataka, ali mogu premjestiti mdadm software raid od jednog stroja na drugi? i ako je tako, kako.

Drugo, postoji li bolji način da se čuvaju podaci? Imam osjećaj postoji, ali ja jednostavno ne mogu ga pronaći upravo sada.

Hvala,
Old 12. lipnja 2009, 08:51
Donatorska Grupa

Default Premještanja mdadm raid5 polje s 6x500gb diskovi

Nisam pravo na RAID itd. S neću praviti se da je ovo konačan odgovor.

Ali sigurno mogli samo stvoriti sliku svake HDD, postavljanje novih polja, a ekstrakt datoteke s. Iso u novi red?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pomoć! Pokušavajući Vraćanje RAID0 Array na A8N-SLI lukeflegg Drives & Izmjenjivi mediji 3 8. srpnja 2009 23:13
Fast Moving igara poboljšava vještine za sporije se kreće pobjednik "na psihologiju"! NeuroDrive PC & konzole Igre 1 4. veljača 2009 04:19
Hej tamo sele u AZ iz OH metzger88 Uvesti Yourself Ovdje 5 25. studeni 2008 14:56
DVD diskovi su prepoznali kao CD diskovi? Axegrinder Drives & Izmjenjivi mediji 5 19 siječanj 2008 14:05
RAID0 ili RAID5? dubs89 Drives & Izmjenjivi mediji 3 8. siječanj 2008 15:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.