![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Evo moj problem. Imam mdadm raid5 polje s 6x500gb pogonima. Ja sam za poboljšanje array 4x1tb pogonima. Jedini način JA mogao misliti na što za očuvanje podataka je goto drugom stroju, stvoriti novi niz, prijenos podataka, i zamijenite originalni raspored. Moje prvo pitanje je, je li to moguće. Znam da mogu sve setup i prijenos podataka, ali mogu premjestiti mdadm software raid od jednog stroja na drugi? i ako je tako, kako. Drugo, postoji li bolji način da se čuvaju podaci? Imam osjećaj postoji, ali ja jednostavno ne mogu ga pronaći upravo sada. Hvala, |
|
| |||
| |||
| Nisam pravo na RAID itd. S neću praviti se da je ovo konačan odgovor. Ali sigurno mogli samo stvoriti sliku svake HDD, postavljanje novih polja, a ekstrakt datoteke s. Iso u novi red? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć! Pokušavajući Vraćanje RAID0 Array na A8N-SLI | lukeflegg | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 8. srpnja 2009 23:13 |
| Fast Moving igara poboljšava vještine za sporije se kreće pobjednik "na psihologiju"! | NeuroDrive | PC & konzole Igre | 1 | 4. veljača 2009 04:19 |
| Hej tamo sele u AZ iz OH | metzger88 | Uvesti Yourself Ovdje | 5 | 25. studeni 2008 14:56 |
| DVD diskovi su prepoznali kao CD diskovi? | Axegrinder | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 19 siječanj 2008 14:05 |
| RAID0 ili RAID5? | dubs89 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 8. siječanj 2008 15:00 |
| Thread Tools | |
| |