kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Mozgásban a mdadm RAID5 tömbhöz 6x500gb meghajtók

Reply

Téma eszközök
Old Június 12 2009, 08:23
Új tag Csoport

Default Mozgásban a mdadm RAID5 tömbhöz 6x500gb meghajtók

Itt a probléma. Van egy mdadm RAID5 tömbhöz 6x500gb meghajtók. Én korszerűsítése a tömbben, hogy 4x1tb meghajtók.

Az egyetlen módja tudtam gondolni, hogy megőrizzék az adatok a goto másik gépen létre új tömböt át az adatokat, és helyettesíti az eredeti tömbben.

Az első kérdés, ez lehetséges. Tudom, hogy mindent beállít, és át az adatokat, de tudom mozgatni a mdadm szoftver raid egy másik géppel? és ha igen, hogyan.

Másodszor, van-e jobb módja annak, hogy megőrizze az adatokat? Az az érzésem van, de csak nem találom most.

Köszönöm,
Old Június 12 2009, 08:51
Donor Group

Default Mozgásban a mdadm RAID5 tömbhöz 6x500gb meghajtók

Én nem vagyok egészen a RAID stb s én nem úgy, mintha ez egy végleges választ.

De biztosan te is csak egy kép létrehozásához minden HDD, beállítását az új tömböt, és a fájlokat a. Iso az új tömb?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség! Megpróbálom Visszaad RAID0 Array az A8N-SLI lukeflegg Drives & Removable Media 3 8. július 2009 23:13
Gyorsan javul játékok készségek lassabban mozgó játék! NeuroDrive PC és konzol játékok 1 4. február 2009 04:19
Hé költözött AZ származó OH metzger88 Itt mutasd meg magadat 5 25. november 2008 14:56
DVD meghajtók elismerik a CD meghajtó? Axegrinder Drives & Removable Media 5 19. január 2008 14:05
RAID0 és RAID5? dubs89 Drives & Removable Media 3 8. január 2008 15:00
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.