![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Itt a probléma. Van egy mdadm RAID5 tömbhöz 6x500gb meghajtók. Én korszerűsítése a tömbben, hogy 4x1tb meghajtók. Az egyetlen módja tudtam gondolni, hogy megőrizzék az adatok a goto másik gépen létre új tömböt át az adatokat, és helyettesíti az eredeti tömbben. Az első kérdés, ez lehetséges. Tudom, hogy mindent beállít, és át az adatokat, de tudom mozgatni a mdadm szoftver raid egy másik géppel? és ha igen, hogyan. Másodszor, van-e jobb módja annak, hogy megőrizze az adatokat? Az az érzésem van, de csak nem találom most. Köszönöm, |
|
| |||
| |||
| Én nem vagyok egészen a RAID stb s én nem úgy, mintha ez egy végleges választ. De biztosan te is csak egy kép létrehozásához minden HDD, beállítását az új tömböt, és a fájlokat a. Iso az új tömb? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség! Megpróbálom Visszaad RAID0 Array az A8N-SLI | lukeflegg | Drives & Removable Media | 3 | 8. július 2009 23:13 |
| Gyorsan javul játékok készségek lassabban mozgó játék! | NeuroDrive | PC és konzol játékok | 1 | 4. február 2009 04:19 |
| Hé költözött AZ származó OH | metzger88 | Itt mutasd meg magadat | 5 | 25. november 2008 14:56 |
| DVD meghajtók elismerik a CD meghajtó? | Axegrinder | Drives & Removable Media | 5 | 19. január 2008 14:05 |
| RAID0 és RAID5? | dubs89 | Drives & Removable Media | 3 | 8. január 2008 15:00 |
| Téma eszközök | |
| |