![]() |
|
| |||
| |||
| הנה הבעיה שלי. יש לי mdadm raid5 עם 6x500gb מערך הכוננים. אני משדרג את מערך הכוננים כדי 4x1tb. הדרך היחידה שאני יכולה לחשוב על מנת לשמר את הנתונים הוא goto נוסף המכונה, ליצור מערך חדש, להעביר את הנתונים, ולהחליף את מערך המקורי. השאלה הראשונה שלי היא, האם זה אפשרי. אני יודע שאני יכול Setup ולהעביר את כל הנתונים, אך אני יכול להעביר mdadm תוכנה RAID אחד מכונה אחרת? ואם כן, כיצד. שנית, האם יש דרך טובה יותר כדי לשמר את הנתונים? יש לי תחושה שיש, אבל אני פשוט לא יכול למצוא את זה עכשיו. תודה, |
|
| |||
| |||
| אני לא בסדר על RAID וכו 'S אני לא פנים זה הוא מכריע התשובה. אבל בטח שאתה יכול רק ליצור תמונה של כל HDD, תוכנית ההתקנה של מערך חדש, ולחלץ את הקבצים מ. ISO לתוך מערך חדש? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה! מנסה לשחזר מערך RAID0 על A8N-SLI | lukeflegg | כוננים & נשלפת | 3 | 8 יולי 2009 23:13 |
| צום העברת משחקים משפר מיומנויות זז לאט יותר עבור משחקים! | NeuroDrive | PC & קונסולת משחקים | 1 | 4th פברואר 2009 04:19 |
| היי שם מעבר מ AZ OH | metzger88 | ואציג את עצמך כאן | 5 | ה -25 בחודש נובמבר 2008 14:56 |
| כונני ה-DVD להיות הכירו כמו כונני CD? | Axegrinder | כוננים & נשלפת | 5 | 19th ינואר 2008 14:05 |
| RAID0 או RAID5? | dubs89 | כוננים & נשלפת | 3 | 8 ינואר 2008 15:00 |
| שרשרת כלים | |
| |