mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Persikėlimas mdadm raid5 masyvas su 6x500gb diskai

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 12, 2009, 08:23
Naujas Narys

Default Persikėlimas mdadm raid5 masyvas su 6x500gb diskai

Čia yra mano problema. Turiu mdadm raid5 masyvas su 6x500gb diskus. I'm modernizavimo matrica su 4x1tb diskus.

Tik taip galėjau galvoti išsaugoti duomenis į pradziu kitą mašiną, kurti naujas masyvas, perduoti duomenys, ir pakeisti pirminį masyvo.

Mano pirmasis klausimas yra, ar tai įmanoma. Žinau, kad galiu setup viskas ir perduoti duomenis, bet aš galiu perkelti mdadm Software RAID iš vieno kompiuterio į kitą? ir jei taip, tai kaip.

Antra, ar yra geresnis būdas išlaikyti duomenis? Turiu jausmas yra, bet aš tiesiog negaliu rasti tai dabar.

Ačiū,
Old Birželis 12, 2009, 08:51
Donorų grupės

Default Persikėlimas mdadm raid5 masyvas su 6x500gb diskai

Nesu teisę ant RAID ir tt ai aš ne apsimesti, tai galutinį atsakymą.

Bet tikrai galima tiesiog sukurti kiekvieno HDD, setup new Array vaizdas ir ištrauka iš. ISO failus į naują masyvą?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Padėti! Bandymas atkurti RAID0 masyvas dėl A8N-SLI lukeflegg Drives & Removable Media 3 8 liepa 2009 23:13
Greitai judantis žaidimai gerina įgūdžius lėčiau judančių žaidimai! NeuroDrive PC & konsolės Žaidimai 1 4 vasaris 2009 04:19
Hey there judančių AZ nuo OH metzger88 Introduce yourself here 5 Lapkritis 25, 2008 14:56
DVD diskai yra pripažintas CD diskus? Axegrinder Drives & Removable Media 5 19 sausis 2008 14:05
RAID5 arba RAID0? dubs89 Drives & Removable Media 3 8 sausis 2008 15:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.