![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Čia yra mano problema. Turiu mdadm raid5 masyvas su 6x500gb diskus. I'm modernizavimo matrica su 4x1tb diskus. Tik taip galėjau galvoti išsaugoti duomenis į pradziu kitą mašiną, kurti naujas masyvas, perduoti duomenys, ir pakeisti pirminį masyvo. Mano pirmasis klausimas yra, ar tai įmanoma. Žinau, kad galiu setup viskas ir perduoti duomenis, bet aš galiu perkelti mdadm Software RAID iš vieno kompiuterio į kitą? ir jei taip, tai kaip. Antra, ar yra geresnis būdas išlaikyti duomenis? Turiu jausmas yra, bet aš tiesiog negaliu rasti tai dabar. Ačiū, |
|
| |||
| |||
| Nesu teisę ant RAID ir tt ai aš ne apsimesti, tai galutinį atsakymą. Bet tikrai galima tiesiog sukurti kiekvieno HDD, setup new Array vaizdas ir ištrauka iš. ISO failus į naują masyvą? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Padėti! Bandymas atkurti RAID0 masyvas dėl A8N-SLI | lukeflegg | Drives & Removable Media | 3 | 8 liepa 2009 23:13 |
| Greitai judantis žaidimai gerina įgūdžius lėčiau judančių žaidimai! | NeuroDrive | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 4 vasaris 2009 04:19 |
| Hey there judančių AZ nuo OH | metzger88 | Introduce yourself here | 5 | Lapkritis 25, 2008 14:56 |
| DVD diskai yra pripažintas CD diskus? | Axegrinder | Drives & Removable Media | 5 | 19 sausis 2008 14:05 |
| RAID5 arba RAID0? | dubs89 | Drives & Removable Media | 3 | 8 sausis 2008 15:00 |
| Temos įrankiai | |
| |