mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Mutarea mdadm raid5 un array cu 6x500gb drive

Reply

Thread Tools
Old 12 iunie 2009, 08:23
Noile state Group

Aici este problema mea. Am o mdadm raid5 array cu 6x500gb unităţi. Sunt Actualizarea array pentru a 4x1tb unităţi.

Singurul mod de a cred că aş putea să-şi păstreze de date este de a Mergi la o altă maşină, a crea noi matrice, de transfer de date, şi de a înlocui originalul matrice.

Prima mea întrebare este: este acest lucru posibil. Stiu ca totul se poate de instalare şi de transfer de date, dar se poate muta un mdadm raid software de la o maşină la alta? şi dacă da, cum.

În al doilea rând, există o modalitate mai bună de a păstra datele? Am un sentiment nu există, dar eu nu pot gasi acum.

Mulţumesc,
Old 12 iunie 2009, 08:51
Grupul de donator

Nu sunt chiar pe RAID etc s eu nu va pretinde acesta este un răspuns definitiv.

Dar cu siguranţă ai putea crea o imagine de fiecare HDD, instalare de noi matrice, şi a extrage fişierele de pe. Iso în noul array?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.