менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Переміщення mdadm RAID5 масиву з 6x500gb дисків

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 червня 2009, 08:23
Нові члени групи

Default Переміщення mdadm RAID5 масиву з 6x500gb дисків

Ось моя проблема. Я mdadm RAID5 масиву з 6x500gb диски. Я переходжу до 4x1tb масиві дисків.

Єдиним способом я міг би подумати, щоб зберегти дані перейти на іншу машину, створити новий масив, передачі даних, і замінити вихідний масив.

Моє перше запитання, чи можливо це. Я знаю, що можу все, установка і передача даних, але я можу рухатися RAID mdadm програмне забезпечення з одного комп'ютера на інший? і якщо так, то як.

По-друге, чи є кращий спосіб зберегти дані? У мене таке відчуття є, але я просто не можу знайти його прямо зараз.

Спасибі,
Old 12 червня 2009, 08:51
Донор групи

Default Переміщення mdadm RAID5 масиву з 6x500gb дисків

Я не аж до RAID на S т.д. Я не буду прикидатися, що це є остаточною відповіддю.

Але ж можна просто створити образ кожного жорсткого диска, установка нового масиву, і витягти файли. ISO в новий масив?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Допомога! Намагається відновити RAID0 масив на A8N-SLI lukeflegg Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 8 липня 2009 23:13
Швидко Рухливі ігри покращує навички для повільного рухливих ігор! NeuroDrive PC & консоль Gaming 1 4 лютого 2009 04:19
Ей рухомих АЗ від ОН metzger88 Тут Introduce Yourself 5 25 листопада 2008 14:56
DVD диски не визнавалися як компакт-диски? Axegrinder Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 19 січня 2008 14:05
RAID0 або RAID5? dubs89 Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 8 січня 2008 15:00
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.