![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ось моя проблема. Я mdadm RAID5 масиву з 6x500gb диски. Я переходжу до 4x1tb масиві дисків. Єдиним способом я міг би подумати, щоб зберегти дані перейти на іншу машину, створити новий масив, передачі даних, і замінити вихідний масив. Моє перше запитання, чи можливо це. Я знаю, що можу все, установка і передача даних, але я можу рухатися RAID mdadm програмне забезпечення з одного комп'ютера на інший? і якщо так, то як. По-друге, чи є кращий спосіб зберегти дані? У мене таке відчуття є, але я просто не можу знайти його прямо зараз. Спасибі, |
|
| |||
| |||
| Я не аж до RAID на S т.д. Я не буду прикидатися, що це є остаточною відповіддю. Але ж можна просто створити образ кожного жорсткого диска, установка нового масиву, і витягти файли. ISO в новий масив? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога! Намагається відновити RAID0 масив на A8N-SLI | lukeflegg | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 8 липня 2009 23:13 |
| Швидко Рухливі ігри покращує навички для повільного рухливих ігор! | NeuroDrive | PC & консоль Gaming | 1 | 4 лютого 2009 04:19 |
| Ей рухомих АЗ від ОН | metzger88 | Тут Introduce Yourself | 5 | 25 листопада 2008 14:56 |
| DVD диски не визнавалися як компакт-диски? | Axegrinder | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 19 січня 2008 14:05 |
| RAID0 або RAID5? | dubs89 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 8 січня 2008 15:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |