![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз имах моята книга ове за около 1 година и сега той умря просто онзи ден. Аз опитах възстановяване софтуер Нямам какво да направя, не наистина нужда от нещо върху него и просто искам работа отново. Аз поставете я в някоя компютърна и всички го прави е да инсталирате драйверите за моята книга ове, а не нещо друго. Виждам, нищо в моя компютър и компютъра за управление на конзолата да не покаже на устройството за мен да форматирате така е там, че аз все пак биха могли да бъдат в състояние да форматирате го на всички. Значи има някакъв друг начин, по който аз мога формат него. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Така че докато не е повреден, че ще се показва в диска мениджър.
| |||
| |||
| Но нещо, което не се получи, ако тя WA fualty би все още да могат да инсталират своята самооценка на компютър поне част от него самостоятелно? |
|
| |||
| |||
| Не, ако е повреден след това е добър шанс да не се показват / откриване / инсталиране на всички. Там може да има други причини, поради които не се показват, проверка за да се види дали устройството показва в диска ръководител е най-лесният начин за намиране изложени. |
|
| |||
| |||
| aight благодаря ви за Ур време човек DEF ми даде окончателната присъда, благодарение отново. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имам нужда от помощ с пълния стенографски ми 500GB външен твърд диск | wrenchbandit | Дискове & сменяемите носители | 1 | 26-ти октомври 2009 г 12:00 |
| Инсталиране на Windows и разделителни 500Gb SEAGATE твърдия диск | kristijan | Windows операционни системи | 1 | 9 юни 2009 04:02 |
| Току-що откри ми 500gb Lacie Външен твърд диск .... | the311guy | Дискове & сменяемите носители | 6 | 22 Дек 2008 13:24 |
| Има си 500gb Western Digital Mybook външен твърд диск е умрял? | Rigby | Дискове & сменяемите носители | 15 | 24 Jan 2008 00:10 |
| 500GB SEAGATE Външен USB2 Hard Drive | kieran0103 | Дискове & сменяемите носители | 4 | 18 май 2007 г. 14:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |