![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είχα την εις το βιβλίο μου για περίπου 1 χρόνο και μόλις πέθανε τις προάλλες. Έχω δοκιμάσει την ανάκτηση του λογισμικού δεν έχω τίποτα εγώ δεν χρειάζονται πραγματικά τίποτα για αυτό θέλω μόνο που εργάζεται και πάλι. I πρίζα σε κάθε υπολογιστή και το μόνο που κάνει είναι να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης για το βιβλίο μου δεν είναι και τίποτα άλλο. τίποτα δεν βλέπω στον υπολογιστή μου και την κονσόλα διαχείρισης υπολογιστή, δεν δείχνουν την οδήγηση για μένα μορφή ώστε να είναι εκεί ούτως ή άλλως ότι θα μπορούσα να είναι σε θέση να διαμορφώσετε σε όλα. Επομένως, υπάρχει, οποιοδήποτε άλλο τρόπο με τον οποίο μπορώ να διαμορφώσετε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για όσο χρόνο δεν είναι ελαττωματικό θα δείτε στο δίσκο διαχειριστή.
| |||
| |||
| Αλλά το πράγμα δεν καταλαβαίνω αν wa fualty θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να εγκαταστήσουν την αυτοπεποίθηση σε έναν υπολογιστή τουλάχιστον μέρος της αυτοδιάθεσης;; |
|
| |||
| |||
| Όχι, αν είναι ελαττωματικό τότε είναι μια καλή ευκαιρία δεν θα εμφανιστούν / ανίχνευση / εγκατάσταση σε όλα. Θα μπορούσαν να υπάρχουν άλλοι λόγοι για τους οποίους δεν εμφανίζονται, έλεγχο για να δούμε αν η μονάδα δείχνει το δίσκο διαχειριστής είναι ο ευκολότερος τρόπος για να φανεί. |
|
| |||
| |||
| aight ευχαριστώ για ur φορά άνθρωπος def μου έδωσε τελική ετυμηγορία ευχαριστώ και πάλι. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζομαι βοήθεια με Πλήρη 500GB μου εξωτερικό σκληρό δίσκο | wrenchbandit | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 26 Οκτωβρίου, 2009 12:00 |
| Εγκατάσταση των Windows και στεγανοποίηση 500Gb Seagate σκληρό δίσκο | kristijan | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 9 Ιουν 2009 04:02 |
| Μόλις άνοιξε μου LaCie 500GB Εξωτερικός σκληρός δίσκος .... | the311guy | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 22 Δεκ. 2008 13:24 |
| Έχει μου 500GB Western Digital εξωτερικό σκληρό δίσκο Mybook πέθανε; | Rigby | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 15 | 24 Ιαν 2008 00:10 |
| Seagate 500GB Εξωτερικός USB2 Hard Drive | kieran0103 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 18 Μαΐου 2007 14:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |