![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sam imao Moja knjiga es za oko 1 godinu i sada je umro tek drugi dan. Pokušao sam ponovno dobivanje softver sam ništa i ne treba na njemu ništa što ja pravedan ištanje to rade ponovno. Ja ga priključite u bilo koji računalo i sve to je instalirati upravljačke programe za svoje knjige jesu, a ne nešto drugo. vidim ništa u moje računalo i računalo management console to ne pokazuju pogon za mene to je format tako da sam tamo ionako mogli format it at all. Pa je li bilo koji drugi način na koji ga ja mogu formatu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tako dugo dok to nije neispravan ona će pokazati na disk manager.
| |||
| |||
| Ali je stvar JA dont 'dobiti Internet to WA fualty, ako bi se i dalje moći instalirati njegovih self na računalu barem dio ga samostalno? |
|
| |||
| |||
| Nope, ako je neispravan onda je dobra prilika da se neće prikazati / otkriti / instalirati na sve. Tu bi mogao biti i drugi razlozi zašto se ne prikazuju, provjere da li se prikazuje na disk drive manager je najlakši način za pronalaženje. |
|
| |||
| |||
| aight hvala vam za vrijeme čovjek ur def mi dali konačnu presudu hvala opet. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebam pomoć sa mojim Verbatim vanjski hard disk 500GB | wrenchbandit | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 26 listopad 2009 12:00 |
| Instaliranje sustava Windows i 500Gb SEAGATE particioniranje diska | Kristijan | Windows Operating Systems | 1 | 9. lipnja 2009 04:02 |
| Upravo sam otvorio moj 500gb Lacie vanjski hard disk .... | the311guy | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 22. prosinac 2008 13:24 |
| Je li moj 500gb Western Digital Mybook vanjski hard disk je umro? | Rigby | Drives & Izmjenjivi mediji | 15 | 24 siječanj 2008 00:10 |
| USB2 SEAGATE 500GB External Hard Drive | kieran0103 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 18. svibanj 2007 14:22 |
| Thread Tools | |
| |