![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי את הספר שלי es בערך 1 שנה והוא מת עכשיו רק לפני כמה ימים. ניסיתי את מסוף תוכנה אין לי שום דבר אני לא באמת צריך לעשות משהו על זה אני רק רוצה שזה יעבוד שוב. אני תקע אותה מכל מחשב, וכל שהיא עושה הוא להתקין את מנהלי ההתקנים עבור es הספר שלי ולא שום דבר אחר. אני רואה שום דבר על המחשב שלי ואת המחשב Management Console הוא לא הראה לי את הכונן לאתחל אז האם יש בכל זאת כי אני עלול להיות מסוגל לאתחל את זה בכלל. אז האם יש דרך אחרת שבה אני יכול לאתחל אותו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אבל מה שאני לא מבין את זה אם זה היה WA fualty זה עדיין להיות מסוגל להתקין את עצמו במחשב לפחות חלק ממנה העצמי?? |
|
| |||
| |||
| לא, אם הוא פגום אז יש סיכוי טוב שזה לא מופיע / לאתר / להתקין בכלל. יש יכול להיות סיבות אחרות למה הוא לא להופיע, בדיקה כדי לראות אם הכונן מופיע ב 'מנהל הדיסק היא הדרך הקלה ביותר למציאת החוצה. |
|
| |||
| |||
| aight להודות לך על הזמן בנאדם ur Def נתן לי פסק דין סופי תודה שוב. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני זקוק לעזרה עם verbatim כונן קשיח חיצוני 500GB שלי | wrenchbandit | כוננים & נשלפת | 1 | 26 אוקטובר 2009 12:00 |
| התקנת Windows ו מחיצות 500Gb Seagate כונן קשיח | kristijan | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 9th יוני 2009 04:02 |
| אני פשוט פתח את 500gb כונן קשיח חיצוני Lacie .... | the311guy | כוננים & נשלפת | 6 | 22 דצמבר 2008 13:24 |
| יש לי את 500gb Western Digital כונן קשיח חיצוני Mybook מת? | Rigby | כוננים & נשלפת | 15 | 24 ינואר 2008 00:10 |
| 500GB Seagate כונן קשיח חיצוני USB2 | kieran0103 | כוננים & נשלפת | 4 | 18 מאי 2007 14:22 |
| שרשרת כלים | |
| |