![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turėjau Mano knyga es apie 1 metus ir dabar jis mirė tik kitą dieną. Mėginau atkūrimo programinės įrangos Aš nieko man iš tiesų nereikia nieko apie tai aš tik noriu, kad jis vėl savo darbą. Aš prijunkite jį prie bet kurio kompiuterio, ir visas jis yra įdiegti į Mano knyga ES, o ne kas nors kitas tvarkykles. nematau nieko mano kompiuteris ir valdymo pulto jis nerodo man vairuoti formatu, tai ten vis tiek, kad aš taip galėtų formatas tai ne visi. Taigi ar yra kokiu nors kitu būdu, kai galiu formatuoti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Bet ką aš nesuprantu, jei WA fualty Ar jis vis dar galės įdiegti savo kompiuteryje savęs bent dalį to savęs? |
|
| |||
| |||
| Nope, jei jis yra klaidingas tuomet yra didelė tikimybė, kad nebus rodomas / detect / install at all. Gali būti ir kitų priežasčių, kodėl ji nepasirodo, patikrinkite, ar diskas parodose Disk Manager yra lengviausias būdas sužinoti. |
|
| |||
| |||
| aight thank you for ur metu vyras def man davė galutinį sprendimą Thanks again. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Man reikia pagalbos su mano Verbatim 500GB išorinis kietasis diskas | wrenchbandit | Drives & Removable Media | 1 | 26 spalis 2009 12:00 |
| Diegimas Windows ir pertvaros 500Gb Seagate "kietasis diskas | Kristijan | Windows "operacinės sistemos | 1 | 9 birželis 2009 04:02 |
| Aš ką tik atvėrė savo Lacie 500GB išorinį kietąjį diską .... | the311guy | Drives & Removable Media | 6 | 22 gruodis 2008 13:24 |
| Ar mano 500GB Western Digital Mybook išorinį kietąjį diską mirė? | Rigby | Drives & Removable Media | 15 | 24 sausis 2008 00:10 |
| Seagate 500GB External Hard Drive USB2 | kieran0103 | Drives & Removable Media | 4 | Gegužė 18, 2007 14:22 |
| Temos įrankiai | |
| |