![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Am avut Cartea mea es de aproximativ 1 an şi ea a murit doar de altă zi. Am încercat de recuperare a software-ului i-au nimic, nu i-adevăr nevoie de nimic pe el vreau doar ea de lucru din nou. Am plug-o în orice computer, şi tot ce nu este de a instala driver-ele pentru Cartea mea es, şi nu altceva. i se vedea nimic, în calculatorul meu şi computerul Consola de administrare nu arăta unitatea de stocare pentru mine sa format aşa că e acolo, oricum s-ar putea sa fie capabil de a format-o de la toate. Deci nu este nici un alt mod în care am putea să îl formataţi.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|||
|
|||
|
Dar Ceea ce nu sa-l aduc în cazul în care acesta WA fualty ar fi în continuare posibilitatea de a instala său de auto de pe un computer cu cel puţin o parte din aceasta auto??
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu, în cazul în care este defect, atunci există o bună şansă de acesta nu va apărea / detecta / install la toate.
S-ar putea să fie din alte motive de ce acesta nu este afişat în sus, de verificare pentru a vedea dacă unitatea arată în disc manager este cel mai simplu mod de a afla. |
|
|
|||
|
|||
|
aight vă mulţumesc pentru ur om def timp, mi-a dat verdictul final multumesc din nou.
|