![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som Moje knihy es asi 1 rok a teraz je práve zomrela na druhý deň. Som sa pokúsil o využitie softvéru som nič nemám naozaj potrebujete niečo na ňom aj chcem to working again. I zástrčku do akéhokoľvek počítača a všetko robí sa nainštalovať ovládače pre moju knihu es, a nie niečo iné. Vidím, čo v mojom počítači a počítač management konzola je neukazuje mechaniky pre mňa formáte tak je tam aj napriek tomu, že by mohol byť schopný formátovať vôbec. Takže je nejaká iná cesta, v ktorej môžem formátovať. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ale to Nechcem get it to wa fualty, ak by to bolo ešte možné nainštalovať na svoj vlastný počítač aspoň časť jeho vlastné? |
|
| |||
| |||
| Nie, ak je chybná potom je dobrá šanca, že nebudú zobrazované / detekovat / nainštalovať vôbec. To by mohol byť aj ďalšie dôvody, prečo nie je zobrazenie, kontrola, či je disk ukazuje v správcovi diskov je najjednoduchším spôsob vyhľadávania. |
|
| |||
| |||
| aight poďakovať za ur času človek def mi dal konečný verdikt vďaka. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujem pomoc s mojím Verbatim 500GB externý pevný disk | wrenchbandit | Drives & Removable Media | 1 | 26.októbra 2009 12:00 |
| Inštalácia Windows a delenie 500Gb Seagate pevný disk | Kristijan | Operačné systémy Windows | 1 | 9. jún 2009 04:02 |
| Len som otvoril môj 500GB Laci Externý pevný disk .... | the311guy | Drives & Removable Media | 6 | 22. December 2008 13:24 |
| Má moje 500GB Western Digital MyBook externý pevný disk zomrel? | Rigby | Drives & Removable Media | 15 | 24. januára 2008 00:10 |
| 500 GB Seagate USB2 externý pevný disk | kieran0103 | Drives & Removable Media | 4 | 18. mája 2007 14:22 |
| Thread Tools | |
| |