![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сам имао Моја књига ес за око 1 годину и сада је умро тек други дан. Покушао сам поново добијање софтвер сам ништа и не треба на њему ништа што ја праведан оскудица то раде поново. Ја га прикључите у било који рачунар и све то је инсталирати управљачке програме за своје књиге јесу, а не нешто друго. видим ништа у моје рачунар и рачунар манагемент цонсоле то не показују погон за мене то је формат тако да сам тамо ионако могли формат ит ат алл. Па је ли било који други начин на који га ја могу формату. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тако дуго док то није неисправан она ће показати на диск манагер.
| |||
| |||
| Али је ствар ЈА донт 'добити то за УА фуалты, ако би се и даље моћи да инсталирате његових селф на рачунару барем део га самостално? |
|
| |||
| |||
| Нопе, ако је неисправан онда је добра прилика да се неће приказати / показати / инсталирати на све. Ту би могао бити и други разлози зашто се не приказују, провере да ли се приказује на диск дриве манагер је најлакши начин за проналажење. |
|
| |||
| |||
| аигхт хвала вам за време човек ур деф ми дали коначну пресуду хвала опет. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ми је потребна помоћ са мојим дословно 500ГБ екстерни хард диск | уренцхбандит | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 26 Окт 2009 12:00 |
| Инсталирање система Уиндоус и 500ГБ СЕАГАТЕ партиционирање диска диска | Кристијан | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 9. јуна 2009 04:02 |
| Управо сам отворио мој 500ГБ Лацие екстерни хард диск .... | тхе311гуы | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 22 децембар 2008 13:24 |
| Да ли је мој 500ГБ Уестерн Дигитал Мыбоок спољни хард диск је умро? | Ригбы | Дривес & Измјењиви медији | 15 | 24 јануар 2008 00:10 |
| УСБ2 СЕАГАТЕ 500ГБ Екстернал Хард Дриве | киеран0103 | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 18 мај 2007 14:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |