![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я мав мій ES книзі близько 1 року тому назад і він помер на днях. Я спробував і відновлення програмного забезпечення не мають нічого мені не потрібно нічого на це я просто хочу працювати знову. Я підключіть його до будь-якого комп'ютера і все, що робить установку драйверів для моєї книги-ес, а не що-небудь ще. Я не бачу нічого в мій комп'ютер і консоль управління комп'ютером вона не показує диск для мене форматі, щоб там все одно, що я міг би формат його взагалі. Так чи є інший вихід, яким я можу відформатувати його. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| До тих пір, поки це не несправного воно буде показано в Disk Manager.
| |||
| |||
| Але справа не отримаєте його, якщо він WA fualty б це як і раніше зможете встановити свою себе на комп'ютері, принаймні частина його собі? |
|
| |||
| |||
| Ні, якщо він несправний, то існує хороший шанс, що це не буде відображатися / визначити, встановлений на всіх. Там можуть бути й інші причини, чому вона не з'являється, перевірка того, якщо на диску шоу в Disk Manager є найпростішим способом з'ясувати. |
|
| |||
| |||
| Aight подякувати Вам за ур Def часи людина дала мені остаточного вердикту Ще раз спасибі. |
![]() |
|
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мені потрібна допомога з моєї стенографічні 500gb зовнішніх жорстких дисків | wrenchbandit | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 26 жовтня 2009 12:00 |
| Установка Windows та перегородки 500Gb Seagate жорстких дисків | Kristijan | Операційні системи Windows | 1 | 9 червня 2009 04:02 |
| Я тільки що відкрив мої 500gb Lacie Зовнішній жорсткий диск .... | the311guy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 22 грудня 2008 13:24 |
| Має мій 500gb Western Digital MyBook зовнішній жорсткий диск помер? | Рігбі | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 15 | 24 січня 2008 00:10 |
| Seagate 500GB Зовнішній жорсткий диск USB2 | kieran0103 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 18 травня 2007 14:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |