![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Всеки Здравейте това е моят първи пост и се надявам някой, може би може да ме посъветва за това какво е отишло грешен или / и какво мога да направя, за да отстрани проблема. Няколко месеца преди взех моя компютър на ремонт специалист, за да бъдат проверени над моята интернет връзка, тъй като е станала изключително бавно. След извършване на множество проверки и не получава никакви допълнителни, нека тези специалисти да видят в нея. Специалистът telephoned ми да се каже, че компютърът е в работно състояние и добре, че няма вина могат да бъдат намерени. Тъй като съм го върна аз се опитах да си инсталирате софтуера CD и ръководство за моята камера няколко пъти, но нищо не се случва, на компактдиска се върти, но началото меню не се появява на екрана. От няколко дни съм решил да си инсталира на компютъра ми игри, да се види дали те ще инсталиране, но същото нещо се случва с тези, диска се върти, но не започнат менютата или инсталация се извършва, същото нещо се случва с DVD диск също. Дори и когато се постави launcher.exe. инструкциите в навечерието кутията нищо не се случва Всички устройства са включени в My Computer прозореца, когато отворите това. Преди вземането на компютър в този ремонт магазин всичко е било работа на компютъра. Аз никога не са имали този проблем, преди с инсталацията на игри или дори моята камера. Възможно ли е, че се нуждаят от непрекъснато осъвременяване дискове? Дали някой има представа какво може да бъде виновен или защо тя се е появила. Ремонт магазин инсталиран Windows Service Pack 3 за моя компютър, без да ме питат дали съм искал да направя това. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако бях аз съм "г предприемат нещо, прав гръб, тъй като те са създали този проблем и чрез звук, че с малко нетипичен за инсталиране на програми, тук там и навсякъде, в противен Имате бърза проверка вътре в случая, за да сте сигурни, че всички връзки са вкъщи, а не в насипно състояние или се опитайте да "Device Manager", за да види дали има някакви жълти въпросителни, тъй като те ще трябва модернизация
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Изключете компютъра си провери всички кабели са правилно conencted точно като червените каза да направя, след това ако няма радост стартирате компютъра с диска и тогава, когато сте в Windows отидете на моя компютър и да видите дали можете да видите устройство, ако то не може да превърне бр разстояние отново, проверете джъмперите и кабели IDE / SATA да се уверете, че те са правилно подредени да даде на BIOS правото на проекта ред в хардуера и това би могло да сортирате вашите проблеми, ако нищо от тези произведения да го върна на мястото, където им обидчив хора бе то колкото didn't имам този проблем преди. |
|
| |||
| |||
| Здравей mrberty, Имам вече направи всички тези неща, които казах. Също така, тъй като за вземането обратно към тези muppets да бърникам с него отново, аз не мисля, че ще се притеснява, аз ще я взема в друг център за ремонт, ако аз съм в състояние да получите помощ от тези форуми и в бъдеще ще се уточни, че Аз не искам да инсталирате или актуализиране, без да ми направи предварително съгласие. |
|
| |||
| |||
| Ей зелен чай, Съжалявам, че може да бъде не повече помощ колега тези неприятности стрелба ръководства Дадох ти трябва да са подредени, че съм не знание за това какво е, че тя вземане ви кара да бъдат открити, ако направя разберете thoguht не забравяйте да споделите не ми колега надявам да я сортирате mrberty. |
|
| |||
| |||
| Здравей mrberty, Не се тревожете пич, най-малко сте имали опит при получаване на главната причина за проблема. Loooks, че ще трябва да плати за някои идиоти грешка. |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че може да има допълнителна помощ пич, аз ще провери Google видя какво мога да намеря и да видим какви евентуално биха могли да помогнат, така ли да продължите да върна тук зелено:) |
|
| |||
| |||
| Наздраве mrberty, ще направя. |
|
| |||
| |||
| Опитайте с това:
Горните дойде от ТУК Ако искате да прочетете цялата Microsoft KB. АТРИБУТИ: Ако това не помогне да ме уведомите и ние ще се опитам нещо друго. |
|
| |||
| |||
| Бъба, Имам преминаха през стъпки с помощта на suubkeys доколкото е КОНТРОЛ, Когато отворите този подключ, вместо да КЛАС подключът го казва LSA и не повече подключове появи. Някакви идеи? Благодарности, |