![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας Όλοι αυτή είναι η πρώτη μου θέση και ελπίζω ότι κάποιος ίσως μπορέσει να με ενημερώσετε για το τι πήγε στραβά ή / και τι μπορώ να κάνω για να διορθωθεί το πρόβλημα. Δύο μήνες πριν έλαβα τον υπολογιστή μου σε ένα εξειδικευμένο επισκευής που πρέπει να ελεγχθούν πάνω μου σύνδεση στο internet, επειδή είχε γίνει εξαιρετικά αργή. Μετά από τη διεξαγωγή των ελέγχων και πολλές δεν λαμβάνουν κανένα περαιτέρω, πόσο αυτές οι ειδικοί ρίξτε μια ματιά σε αυτό. Ο ειδικός τηλεφώνησε μου να πω ότι το pc ήταν το πρόστιμο που εργάζονται για σφάλμα και ότι δεν θα μπορούσε να βρεθεί. Επειδή είχα πίσω, προσπάθησα να εγκαταστήσετε εκ νέου το λογισμικό cd και εγχειρίδιο για την κάμερα μου μερικές φορές αλλά τίποτα δεν συμβαίνει, το CD κλώση, αλλά η εκκίνηση δεν είναι το μενού που εμφανίζονται στην οθόνη. Πριν από μερικές ημέρες, αποφάσισα να εγκαταστήσετε εκ νέου τον υπολογιστή μου παιχνίδια για να δουν αν θα εγκαταστήσετε, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με αυτά, ο δίσκος είναι κλώση αλλά δεν μενού εκκίνησης ή εγκατάστασης, το ίδιο συμβαίνει και με τις DVD drive επίσης. Ακόμη και όταν θα τεθεί το launcher.exe. οδηγίες στο κουτί τρέχει τίποτα δεν συμβαίνει Όλες οι μονάδες δίσκου εμφανίζονται στο παράθυρο "Ο Υπολογιστής μου ότι όταν ανοίγω. Πριν ληφθούν τα pc σε αυτό το συνεργείο επισκευής όλα ήταν εργασίας στον υπολογιστή. Ποτέ δεν είχα αυτό το πρόβλημα πριν από την εγκατάσταση των παιχνιδιών ή πράγματι μου κάμερα. Είναι δυνατό ότι η ανάγκη ενημέρωσης οδηγεί; Μήπως κάποιος έχει καμία ιδέα τι θα μπορούσε να είναι αυτό το σφάλμα ή γιατί αυτό έχει συμβεί. Το συνεργείο επισκευής εγκατεστημένα τα Windows Service Pack 3 για τον υπολογιστή μου χωρίς να μου ζητά να ήθελα να το κάνουν. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν ήμουν εγώ θ `δ λάβει το πράγμα πίσω ευθεία που δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα και από τον ήχο του σε ένα μόνο από τα προγράμματα-εγκατάσταση εκεί εδώ και παντού, αλλιώς Έχετε ένα γρήγορο έλεγχο στο εσωτερικό της υπόθεσης για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι συνδέσεις είναι στο σπίτι και να μην προσπαθήσουμε ή χύμα "Διαχείριση Συσκευών" για να δείτε αν υπάρχουν ερωτηματικά ως κίτρινο αυτά θα χρειαστεί αναβάθμιση
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Απενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας ελέγχει όλα τα καλώδια είναι σωστά conencted σαν κόκκινο είπε να το κάνουμε, τότε η χαρά αν δεν ξεκινήσει τον υπολογιστή σας με το δίσκο και στη συνέχεια, όταν πηγαίνετε σε παράθυρα με τον υπολογιστή μου και να δείτε αν μπορείτε να δείτε οδηγείτε εάν δεν μπορείτε να στρίβετε το pc και πάλι εκτός, ελέγξτε τις γέφυρες βραχυκύκλωσης και καλωδίων ide / sata για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά διέταξε να δοθεί το BIOS το δικαίωμα εντολή στο υλικό και το είδος αυτό μπορεί να σας πρόβλημα αν όλα αυτά δεν λειτουργεί το πάρω πίσω με τον τόπο όπου τους ανθρώπους θυμώδης είχε ως didn't σας έχουν το πρόβλημα αυτό στο παρελθόν. |
|
| |||
| |||
| hi mrberty, Έχω ήδη κάνει όλα αυτά που είπατε. Επίσης, όπως και για τη λήψη πίσω σε εκείνα muppets να χάος με περίπου ξανά δεν νομίζω πως θα τον κόπο, θα λάβουν σε άλλο κέντρο επισκευής αν είμαι σε θέση να φέρει οποιαδήποτε βοήθεια από αυτά τα φόρουμ και στο μέλλον θα διευκρινίζουν ότι Δεν θέλω κάθε εγκατάσταση ή την ενημέρωση μου γίνει χωρίς προηγούμενη συναίνεση. |
|
| |||
| |||
| Γεια σου πράσινο τσάι, Λυπάμαι που δεν θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο mate trouble shooting οδηγούς εκείνους που έδωσα θα πρέπει να έχετε ταξινομημένο ότι δεν έχω γνώση του τι είναι αυτό που κάνει τις μονάδες σας δεν πρέπει να ανακαλύψει, αν το κάνετε thoguht μάθετε να είστε βέβαιος να αφήσει mate ελπίδα μου δεν σας το είδος αυτό mrberty. |
|
| |||
| |||
| hi mrberty, μην ανησυχείτε mate, τουλάχιστον σας είχε προσπαθήσει να συγκεντρωθούν σε μια βασική αιτία του προβλήματος. Loooks όπως θα πρέπει να πληρώνουν για ορισμένες ηλίθιοι λάθος. |
|
| |||
| |||
| Λυπάμαι που δεν θα μπορούσε να βοηθήσει περαιτέρω mate, θα ελέγξω το google δω τι μπορεί να βρει και να δει τι θα μπορούσε ενδεχομένως να σας βοηθήσει να διατηρήσει τον έλεγχο τόσο πίσω πράσινο εδώ:) |
|
| |||
| |||
| Cheers mrberty, θα το κάνει. |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε αυτό:
Τα παραπάνω προέρχονται από ΕΔΩ αν θέλετε να διαβάσετε το σύνολο της Microsoft KB. EDIT: Εάν αυτό δεν πιάσει πες μου και θα προσπαθήσουμε για κάτι άλλο. |
|
| |||
| |||
| Bubba, Έχω περάσει από τα βήματα χρησιμοποιώντας το suubkeys όσο το ΕΛΕΓΧΟΣ, όταν ανοίγω αυτό το δευτερεύον κλειδί, αντί του ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ δευτερεύον κλειδί λέει LSA και δεν περιέχει περισσότερα δευτερεύοντα κλειδιά εμφανίζονται. Οποιαδήποτε ιδέα; Ευχαριστώ, |