manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Moj CD / DVD Drives Will Not Install Software

Reply

Thread Tools
Old 22. lipnja 2009, 07:05
Novi član grupe

Hello everyone ovo je moj prvi post i nadam se da je netko možda mogli savjetovati me kao što je otišao na krivu ili / i što mogu učiniti da se otklone uzroci prigovora.

Par mjeseci sam uzeo moj računalo na popravak specijalist treba provjeriti preko interneta, jer moja veza je bila krajnje trom. Nakon provođenja brojnih provjera, a ne dobivam daljnje, neka ovi stručnjaci imaju pogled na njega. Stručnjak nazvao me da kažem da je bio u pc fino rade reda i da nema mana mogao biti pronađen. Budući da sam ga sam pokušao ponovno instalirati softver s CD i priručnik za moju kameru i to nekoliko puta, ali se ništa ne događa, CD se vrti, ali početni izbornik ne prikazuje na ekranu. Par dana prije sam odlučio ponovo instalirati igre na moj računalo vidjeti ako oni će instalirati, ali isto se događa s tim, disk se vrti, ali ne pokreće instalaciju menija ili je uzimanje mjesto, ista stvar se događa sa DVD pogon također. Čak i kad sam je stavio launcher.exe. Upute u vožnji okvir ništa nije događalo
Svi diskovi su se pojavljuje u prozoru My Computer kad otvorite taj. Prije preuzimanja PC u ovaj servis je sve koji rade na računalu. Nikad nisam imala taj problem prije s instalacijom bilo koje igre ili fotoaparat. Je li moguće da se diskovi trebaju ažirirajući? Se bilo tko imati bilo koji ideja što to može biti greška ili zašto je dogodila. U mehaničkom radionicom instaliran Windows Service Pack 3 na moj pc bez molba mene ako sam htio da to učinite.
Old 22. lipnja 2009, 16:07
Donatorska Grupa

Ako je to meni i `d uzeti stvar ravno nazad jer oni su stvorili ovaj problem
i zvuk ga jednostavno instaliranje programa UN-a ovdje ima i svugdje, inače
Have a quick check unutar slučaja kako bi bili sigurni da sve veze su kuće i ne labav ili pokušajte "Device Manager" vidjeti ako ima bilo kakvih pitanja žutim oznakama kao to će trebati nadogradnju

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 24. lipnja 2009, 02:41
Donatorska Grupa

Isključite računalo provjerite sve kablove ispravno conencted baš kao i crvena, rekao je za napraviti, pa ako nema radosti pokretanje računalo sa disk i onda kada je u windows idi na moj pc i vidjeti ako možete vidjeti voziti ako ne možete onda obratiti pc off opet, provjerite kabele i jumpers IDE / SATA kako bi bili sigurni da su ispravno naređeno da daju BIOS pravo započeti poredak u hardware-a i to bi moglo razvrstati vaš problem ako ništa od toga radi se on vrati na mjesto gdje ih ljudi razdražljiv kao što ste ga imali nije imati taj problem i prije.
Old 24. lipnja 2009, 04:59
Novi član grupe

hi mrberty,

Već sam učinio sve one stvari koje je rekao. Također, kao i za poduzimanje natrag onima muppets za nered okolo s njom opet ja ne mislim da će se zamarati, i ja ću ga odvesti na neki drugi centar za popravak ako sam u mogućnosti da biste dobili pomoć s ovih forumima i da će u budućnosti odrediti da ne želim da bilo koji instalirate ili ažurirate uraditi bez mog prethodnog pristanka.
Old 24. lipnja 2009, 05:08
Donatorska Grupa

Hej zeleni čaj, Žao mi je što mogu biti ni više pomoći mate streljaštvo dodijavati onima vodiči dadoh trebali ste to poredano Nemam saznanja o tome što ga je u tome da učinimo da vaše pogonima neće biti otkrivene, ako ništa saznati thoguht biti sigurni da će drugarica me ne nadamo se da ćete ga sortirati
mrberty.
Old 25. lipnja 2009, 14:41
Novi član grupe

hi mrberty,
Bez brige pariti, barem vam je probati na dolasku na korijenski uzrok problema. Loooks kao što ću se morati platiti za neke idiots pogrešku.
Old 25. lipnja 2009, 15:57
Donatorska Grupa

Žao mi je što mogu biti nikakvih daljnjih mate pomoć, ja ću vidjeti što check google ne mogu naći i vidjeti što vam eventualno mogu pomoći tako držati ček leđa ovdje zelene:)
Old 25. lipnja 2009, 16:05
Novi član grupe

Živjeli mrberty će učiniti.
Old 26. lipnja 2009, 09:38
Donatorska Grupa

Probaj ovo:

1. Kliknite PočetakTe upišite regedit u Započni pretraživanje okvir, a zatim pritisnite regedit u Programi popisa. Ako se od vas zatraži da unesete administratorsku lozinku ili potvrdu, upišite svoju lozinku ili kliknite na Nastavi.
  2. Pronađite i kliknite sljedeći registarski podključ:HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Contro l \ Class \ (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318)
    Oprez Tu se može mnogo primjera registarski potključ koji se spominje u 2. koraku. Morate se pobrinuti da Vam se na odgovarajući potključ registra prije izmjenom Upperfilters i Lowerfilters vrijednosti. Da biste potvrdili da ste se na odgovarajući registarski podključ, pobrinite se da su podaci Zadana vrijednost je DVD / CD-ROM-a klase podataka vrijednost CDROM.
  3. U desnom oknu desnom tipkom miša kliknite Upperfilters, A zatim kliknite Izbrisati.
  4. Kliknite Da da biste potvrdili uklanjanje u Upperfilters unos registra.
  5. U desnom oknu desnom tipkom miša kliknite Lowerfilters, A zatim kliknite Izbrisati.
  6. Kliknite Da da biste potvrdili uklanjanje u Lowerfilters unos registra.
  7. Zatvorite Registry Editor, a zatim ponovo pokrenite računalo.
Napomena Nakon što uklonite Upperfilters unos registra i Lowerfilters unos registra, vi svibanj izgubiti funkcionalnost u određenim programima kao što su programi za snimanje CD-a. U tom slučaju morate ponovo instalirati sve pogođene programe. Ako se problem ponovo pojavi, obratite se dobavljaču programa da biste utvrdili je li ažuriranje dostupna za taj program.

Spomenuto je došao iz OVDJE ako želite pročitati cijeli Microsoft KB.

EDIT: Ako se to ne radi, javite mi, pa ćemo pokušati nešto drugo.
Old 26. lipnja 2009, 11:28
Novi član grupe

Bubba,

Ja sam otišao kroz korake pomoću suubkeys što se tiče Kontrolu, Našto JA OpenBSD potključ da, umjesto RAZRED potključ to kaže LSA i nema više potključeve show up. Bilo koji ideja?

Hvala,
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.