kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Az én CD / DVD meghajtók nem telepíthető szoftver

Reply

Téma eszközök
Old Június 22 2009, 07:05
Új tag Csoport

Default Az én CD / DVD meghajtók nem telepíthető szoftver

Hello mindenkinek ez az első poszt, és remélem valaki esetleg tanácsot adhat nekem, hogy mi a baj, vagy / és mit tehetek, hogy orvosolja a problémát.

Pár hónappal ezelőtt vettem a számítógépet, hogy a javítási szakember ellenőrzését, mert az én internet kapcsolat lett nagyon lassú. Elvégzését követően számos ellenőrzési és nem jut tovább, akkor ezeket a szakembereket is nézi. A szakember telefonált, hogy azt mondjam, hogy a PC volt a szép, hogy legyenek, és hogy nem lehet hibát találni. Mivel én már vissza Megpróbáltam újra telepíteni a CD-lemezt és kézi kamerával mert néhány alkalommal, de semmi sem történik, a CD fonás, de a start menü nem jelenik meg a képernyőn. Pár nappal ezelőtt úgy döntött, hogy telepítse újra a számítógépet és játékokat, hogy kiderüljön, majd telepíteni, de ugyanaz a dolog történik ezekkel a lemez, de nem fonásra induló menük vagy a telepítés zajlik, ugyanaz történik a DVD-meghajtó is. Még akkor is, ha én tettem a launcher.exe. utasítások a rovatban távon semmi sem történik
Minden meghajtó jelenik meg a Sajátgép ablakban, amikor nyílt meg. Mielőtt a számítógép ezt javítóműhelye mindent dolgozik a számítógépen. Én még soha nem volt probléma a telepítés előtt minden olyan játékok, vagy akár az én kamerát. Lehet, hogy a meghajtó frissítésére van szükség? Csinál akárki volna valami ötlete, mi ez a hiba lehet, vagy miért történt. A javítóműhelye telepített Windows Service Pack 3 db én kérdezés nélkül, ha szerettem volna őket erre.
Old Június 22 2009, 16:07
Donor Group

Ha ez nekem, "d meg a dolog, vissza, mivel már létrejött ez a probléma
és a hangot, hogy csak az ENSZ-programok telepítése itt, és mindenhol, másképp
Volna egy gyors ellenőrzést belül az ügyet, hogy minden a kapcsolat otthon és nem laza vagy megpróbál "Device Manager", hogy az esetleges sárga kérdőjel, mint ezek a szükséges korszerűsítési

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Június 24 2009, 02:41
Donor Group

Kapcsolja ki a PC ellenőrzi az összes kábel megfelelően conencted mint mondta, hogy piros, akkor öröm, ha nem indítja el a számítógép a lemezről, majd amikor a Windows menj a számítógéphez, és nézd meg, hogy lásd a meghajtó, ha nem, akkor viszont az db le újra ellenőrizze a jumperekkel és kábelek IDE / SATA, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően elrendelte, hogy a BIOS-ban a jogot, hogy a hardver kezdetét és ez a fajta problémát, ha sem ez vedd vissza arra a helyre, ahol azokat az embereket ingerlékeny volt, amit didnt meg ez a probléma előtt.
Old Június 24 2009, 04:59
Új tag Csoport

hi mrberty,

Én már az összes ilyen dolog, amit mondott. Emellett, mivel az olyan vissza azokra muppets a mess körbe, mert a nem hiszem, hogy zavarni fogja, én majd azt egy másik központban javítás, ha nem tudok, hogy minden segítséget, ezek a fórumok, és a jövőben meghatározhatja, hogy Nem akarok telepítése vagy frissítése nélkül én előzetes hozzájárulását.
Old Június 24 2009, 05:08
Donor Group

Hé, zöld tea, Sajnálom, hogy nem lehetett több segítséget mate trouble shooting guides ezeket adtam meg kell válogatni, hogy nincs tudomása, hogy mi az, hogy az a meghajtó nem fedezték fel, ha ezt megtudja, thoguht biztosítani kell, hogy engedje nekem mate reméljük, ez a fajta
mrberty.
Old Június 25 2009, 14:41
Új tag Csoport

hi mrberty,
Ne aggódj pajtás, legalább akkor volt, próbálja meg, többek között egy alapvető oka a problémát. Loooks ahogy kell fizetnie egy idióta hiba.
Old Június 25 2009, 15:57
Donor Group

Sajnálom, hogy nem lehet segíteni mate, azt is ellenőrizni fogja a Google mit tudok találni, és milyen esetben lehet segíteni, tartsa ellenőrzése vissza a zöld:)
Old Június 25 2009, 16:05
Új tag Csoport

Cheers mrberty fog csinálni.
Old Június 26 2009, 09:38
Donor Group

Próbáld ki ezt:

1. Kattints Start, Írja be a regedit parancsot a Start Search mezőbe, és kattintson regedit A Programok listára. Ha a program a rendszergazdai jelszót vagy a megerősítést kéri, írja be a jelszót, vagy kattintson Folytatás.
  2. Keresse meg, majd kattintson a következő rendszerleíró alkulcsot:HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ contro l \ Class \ (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318)
    Vigyázat! Nem lehet sok esetben a alkulcsot, hogy említi a 2. lépést. Mindig meg kell bizonyosodni arról, hogy Ön a megfelelő alkulcsot módosítása előtt az UpperFilters és a LowerFilters értékek. Annak igazolására, hogy Ön a megfelelő alkulcsot, ellenőrizze, hogy az alapértelmezett érték van a DVD / CD-ROM és az Osztály adatok értéke CDROM.
  3. A jobb oldali ablaktáblában kattintson a jobb gombbal UpperFilters, Majd kattintsunk Töröl.
  4. Kattints Igen eltávolításának megerősítését az UpperFilters bejegyzés.
  5. A jobb oldali ablaktáblában kattintson a jobb gombbal LowerFilters, Majd kattintsunk Töröl.
  6. Kattints Igen eltávolításának megerősítését a LowerFilters bejegyzés.
  7. Exit Registry Editor, majd újraindítani a számítógépet.
Megjegyzés Miután eltávolította a UpperFilters bejegyzés és a LowerFilters bejegyzés, akkor elveszíti az egyes funkciók programokat, mint a CD-író programok. Ebben az esetben újra kell minden érintett programokat. Ha a probléma megismétlődik, lépjen kapcsolatba a program gyártójával, hogy meghatározza, hogy egy frissítés érhető el a program.

A fenti érkezett IDE Ha azt szeretnénk, hogy olvassa el a teljes Microsoft KB.

EDIT: Ha ez nem működik, let me know, és megpróbálunk valami más.
Old Június 26 2009, 11:28
Új tag Csoport

Bubba,

Én már a lépést a suubkeys amennyire ELLENŐRZÉS, mikor nyílt, hogy alkulcs helyett CLASS alkulcs azt mondja LSA és nem több alkulcsok mutatják be. Any ideas?

Köszönöm,
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nincs Admin kiváltságok - Can I Install Software egy külső meghajtó? cazza General Chat szoftver 1 November 15, 2009 06:27
Cant telepíteni a Windows Live Messenger új és most vidám is telepíteni a régi Mohi212 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 3 26. január 2009 06:55
DVD meghajtók elismerik a CD meghajtó? Axegrinder Drives & Removable Media 5 19. január 2008 14:05
Szoftver telepítéséhez probléma. rbirckhead General Chat szoftver 1 2. Jan 2008 19:18
Merevlemezek és friss felszerel jdzombo A Windows operációs rendszerek 3 25. augusztus 2007 05:42
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.