![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenkinek ez az első poszt, és remélem valaki esetleg tanácsot adhat nekem, hogy mi a baj, vagy / és mit tehetek, hogy orvosolja a problémát. Pár hónappal ezelőtt vettem a számítógépet, hogy a javítási szakember ellenőrzését, mert az én internet kapcsolat lett nagyon lassú. Elvégzését követően számos ellenőrzési és nem jut tovább, akkor ezeket a szakembereket is nézi. A szakember telefonált, hogy azt mondjam, hogy a PC volt a szép, hogy legyenek, és hogy nem lehet hibát találni. Mivel én már vissza Megpróbáltam újra telepíteni a CD-lemezt és kézi kamerával mert néhány alkalommal, de semmi sem történik, a CD fonás, de a start menü nem jelenik meg a képernyőn. Pár nappal ezelőtt úgy döntött, hogy telepítse újra a számítógépet és játékokat, hogy kiderüljön, majd telepíteni, de ugyanaz a dolog történik ezekkel a lemez, de nem fonásra induló menük vagy a telepítés zajlik, ugyanaz történik a DVD-meghajtó is. Még akkor is, ha én tettem a launcher.exe. utasítások a rovatban távon semmi sem történik Minden meghajtó jelenik meg a Sajátgép ablakban, amikor nyílt meg. Mielőtt a számítógép ezt javítóműhelye mindent dolgozik a számítógépen. Én még soha nem volt probléma a telepítés előtt minden olyan játékok, vagy akár az én kamerát. Lehet, hogy a meghajtó frissítésére van szükség? Csinál akárki volna valami ötlete, mi ez a hiba lehet, vagy miért történt. A javítóműhelye telepített Windows Service Pack 3 db én kérdezés nélkül, ha szerettem volna őket erre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ez nekem, "d meg a dolog, vissza, mivel már létrejött ez a probléma és a hangot, hogy csak az ENSZ-programok telepítése itt, és mindenhol, másképp Volna egy gyors ellenőrzést belül az ügyet, hogy minden a kapcsolat otthon és nem laza vagy megpróbál "Device Manager", hogy az esetleges sárga kérdőjel, mint ezek a szükséges korszerűsítési
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Kapcsolja ki a PC ellenőrzi az összes kábel megfelelően conencted mint mondta, hogy piros, akkor öröm, ha nem indítja el a számítógép a lemezről, majd amikor a Windows menj a számítógéphez, és nézd meg, hogy lásd a meghajtó, ha nem, akkor viszont az db le újra ellenőrizze a jumperekkel és kábelek IDE / SATA, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően elrendelte, hogy a BIOS-ban a jogot, hogy a hardver kezdetét és ez a fajta problémát, ha sem ez vedd vissza arra a helyre, ahol azokat az embereket ingerlékeny volt, amit didnt meg ez a probléma előtt. |
|
| |||
| |||
| hi mrberty, Én már az összes ilyen dolog, amit mondott. Emellett, mivel az olyan vissza azokra muppets a mess körbe, mert a nem hiszem, hogy zavarni fogja, én majd azt egy másik központban javítás, ha nem tudok, hogy minden segítséget, ezek a fórumok, és a jövőben meghatározhatja, hogy Nem akarok telepítése vagy frissítése nélkül én előzetes hozzájárulását. |
|
| |||
| |||
| Hé, zöld tea, Sajnálom, hogy nem lehetett több segítséget mate trouble shooting guides ezeket adtam meg kell válogatni, hogy nincs tudomása, hogy mi az, hogy az a meghajtó nem fedezték fel, ha ezt megtudja, thoguht biztosítani kell, hogy engedje nekem mate reméljük, ez a fajta mrberty. |
|
| |||
| |||
| hi mrberty, Ne aggódj pajtás, legalább akkor volt, próbálja meg, többek között egy alapvető oka a problémát. Loooks ahogy kell fizetnie egy idióta hiba. |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, hogy nem lehet segíteni mate, azt is ellenőrizni fogja a Google mit tudok találni, és milyen esetben lehet segíteni, tartsa ellenőrzése vissza a zöld:) |
|
| |||
| |||
| Cheers mrberty fog csinálni. |
|
| |||
| |||
| Próbáld ki ezt:
A fenti érkezett IDE Ha azt szeretnénk, hogy olvassa el a teljes Microsoft KB. EDIT: Ha ez nem működik, let me know, és megpróbálunk valami más. |
|
| |||
| |||
| Bubba, Én már a lépést a suubkeys amennyire ELLENŐRZÉS, mikor nyílt, hogy alkulcs helyett CLASS alkulcs azt mondja LSA és nem több alkulcsok mutatják be. Any ideas? Köszönöm, |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nincs Admin kiváltságok - Can I Install Software egy külső meghajtó? | cazza | General Chat szoftver | 1 | November 15, 2009 06:27 |
| Cant telepíteni a Windows Live Messenger új és most vidám is telepíteni a régi | Mohi212 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 26. január 2009 06:55 |
| DVD meghajtók elismerik a CD meghajtó? | Axegrinder | Drives & Removable Media | 5 | 19. január 2008 14:05 |
| Szoftver telepítéséhez probléma. | rbirckhead | General Chat szoftver | 1 | 2. Jan 2008 19:18 |
| Merevlemezek és friss felszerel | jdzombo | A Windows operációs rendszerek | 3 | 25. augusztus 2007 05:42 |
| Téma eszközök | |
| |