![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם זוהי ההודעה הראשונה שלי ואני מקווה שמישהו אולי יכולים לייעץ לי על מה לא בסדר או הלכו / ומה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה. כמה חודשים לפני לקחתי את המחשב כדי לתקן את המומחה להיות מעל בדקו כי החיבור לאינטרנט שלי היה להיות איטי מאוד. לאחר ביצוע מספר רב של בדיקות ולא מקבל יותר, תן מומחים אלה יש לראות את זה. המומחה telephoned לי לומר כי המחשב היה בסדר גמור עבודה וכי הצו לא יכול להימצא אשם. מאז יש לי את זה בחזרה ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה על CD ו ידנית במצלמה שלי כמה פעמים אבל שום דבר לא קורה, את התקליטור הוא מסתובב אבל ההתחלה של התפריט אינה מופיעה על המסך. כמה ימים לפני החלטתי להתקין מחדש את המחשב שלי משחקים כדי לראות אם הם היו להתקין אבל אותו דבר קורה עם אלו, את הדיסק מסתובב אבל לא להתחיל את התפריטים או התקנה מתרחש, אותו דבר קורה עם גם ה-DVD. גם כאשר אני שם את launcher.exe. הוראות לתוך תיבת להפעיל שום דבר לא קורה כל הכוננים מופיעות במחשב שלי, כאשר אני פותח חלון זה. לפני לקיחת המחשב לתוך סדנה זה הכל היה עבודה על המחשב. מעולם לא היתה עם זה בעיה, לפני ההתקנה של כל המשחקים או אכן המצלמה שלי. האם זה אפשרי, כי צריך לעדכן את נוסעת? האם מישהו יש לך מושג מה זה יכול להיות פגם או מדוע היא התרחשה. התיקון חנות מותקן Windows Service Pack 3 על המחשב שלי בלי לשאול אותי אם אני רוצה שהם יעשו זאת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם היה לי את זה `אני הייתי לוקח את הדבר ישר אחורה כפי שהם יצרו את הבעיה ועל ידי קול זה לא רק על ידי התקנת תוכניות כאן לשם בכל מקום, בכל דרך אחרת יש לבדוק מהר בתוך התיק כדי לוודא את כל החיבורים הן הביתה ולא משוחרר או לנסות "מנהל ההתקנים 'כדי לראות אם ישנם סימני שאלה צהוב כמו אלה יצטרכו לשדרג
|
| |||
| |||
| לכבות את המחשב לבדוק את כל הכבלים תקין conencted כמו האדום אמר לעשות, אז אם אין שמחה להפעיל את המחשב עם דיסק ואז כאשר ב-Windows עבור המחשב שלי, ולראות אם אתה יכול לראות את הכונן, אם לא אז אתה יכול להפעיל את PC off שוב, לבדוק את המגשרים ואת הכבלים IDE / SATA כדי לוודא שהם כראוי הורה לתת את הזכות להפעיל את ה-BIOS הסדר וחומרה זה יכול למיין את הבעיה אם זה לא עובד לקחת אותה בחזרה למקום שבו אותם אנשים techy זה היה כמו didn't יש לך בעיה זו בעבר. |
|
| |||
| |||
| היי mrberty, יש לי כבר לעשות את כל הדברים האלה שאמרת. כמו כן, באשר לוקח אותו בחזרה לאלה muppets כדי לשחק עם זה שוב, אני לא חושב אני מפריע, אני אקח את זה כדי לתקן אחר Centre אם אני לא יכול לקבל את עזרת כל אלה פורומים ותהיה בעתיד לציין כי אני לא רוצה שום התקנה או עדכון נעשה ללא הסכמה מראש. |
|
| |||
| |||
| היי תה ירוק, מצטער שאני לא יכול להיות יותר עזרה בבעיות אלה חבר הירי המדריכים נתתי מיון אתה צריך את זה אין לי ידע מה זה, כי זה ביצוע הכוננים לא להתגלות, אם לגלות thoguht הקפד תן אין לי חבר מקווה למיין את זה mrberty. |
|
| |||
| |||
| היי mrberty, אל דאגה חבר, לפחות הייתה לך לנסות להגיע בשעה השורש של הגורם לבעיה. Loooks כאילו אני יצטרך לשלם בתשלומים עבור חלק Idiots טעות. |
|
| |||
| |||
| מצטער, אני לא יכול להיות חבר עזרה נוספת, אני מוכן לבדוק מה גוגל רואה, אני יכול למצוא ולראות מה ואולי יכול לעזור לך לשמור על כך בודקים פה ירוק:) |
|
| |||
| |||
| לחיים mrberty, יעשה. |
|
| |||
| |||
| נסה את זה:
האמור לעיל בא כאן אם אתה רוצה לקרוא את כל KB של מיקרוסופט. ערוך: אם זה לא עובד לי על כך, ואנו מנסים משהו אחר. |
|
| |||
| |||
| Bubba, יש לי הלך לאורך השלבים באמצעות suubkeys ככל שליטה, כאשר אני פותח את מפתח המשנה, במקום CLASS מפתח משנה זה אומר LSA ותו לא להופיע המשנה. יש לך רעיונות? תודה, |