![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello everyone šis ir mans pirmais pastu, un es ceru, ka kāds varbūt varētu ieteikt man par to, kas ir nogājis greizi vai / un ko es varu darīt, lai izlabotu problēmu. Pāris mēnešus atpakaļ es paņēmu manu datoru remonta speciālistiem ir jāpārbauda vairāk tāpēc, ka mans interneta pieslēgums ir kļuvis ļoti lēns. Pēc veic neskaitāmas pārbaudes un vispār nesaņemu tālāk, nemaz šie speciālisti ir apskatīt to. Speciālists piezvanīja man teikt, ka pc bija labos darba kārtībā un ka nekādas vainas nevarēja atrast. Jo man ir bijusi atpakaļ esmu mēģinājis atkārtoti instalēt programmatūru CD un rokasgrāmatu par savu kameru dažas reizes, bet nekas nenotiek, cd kas griežas, bet līdz izvēlnes sākumā neparādās uz ekrāna. Dienu pirms es nolēmu vēlreiz instalēt datoru spēles, lai noskaidrotu, vai tie būtu instalēt, bet tas pats notiek ar šiem pāris, disks griežas, bet ne sākuma izvēlnēs vai uzstādīšana notiek, tas pats notiek ar dvd drive also. Pat tad, kad man launcher.exe. instrukcijas stājas palaist kastē nekas nenotiek Visi diski ir norādīta My Computer logu, ja es atklātu, ka. Pirms pc šajā remontdarbnīca viss strādā pie datora. Man nekad nav bijusi šī problēma, līdz ar uzstādīšanu nekādas spēles vai pat manu kameru. Vai tas ir iespējams, ka diski jāatjaunina? Vai kāds ir kāda ideja, ko tas vaina varētu būt un kādēļ tā ir noticis. Remontdarbnīca instalēta Windows Service Pack 3 uz mana pc, neprasot mani, ja es gribēju to darīt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tas man i `d veikt lieta taisni atpakaļ, jo viņi ir radījuši šo problēmu un skaņas, ko tai vienkārši un-instalēšanas programmu šeit, tur un visur, citādi Vai ātrā pārbaude iekšpusē gadījumā pārliecinieties, vai visi savienojumi ir mājās un nav slikti piestiprināti vai mēģināt "Device Manager", lai noskaidrotu, vai nav kādas dzeltenas jautājuma zīmes, jo tie būs nepieciešama modernizācija
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Izslēdziet datoru, pārbaudīt, vai visi kabeļi ir pareizi conencted tāpat kā sarkans teica darīt tad, ja nav prieks uzsākt savu datoru ar disku un tad, kad logiem iet uz mana pc un redzēt, ja jūs varat redzēt, vadīt, ja nevar, tad savukārt pc off again, pārbaudiet džemperi un kabeļi IDE / SATA, lai pārliecinātos, ka nav pareizi uzlikts pienākums dot BIOS tiesības sākt rīkojumu aparatūras un tas var kārtot problēma, ja neviens šo darbu veikt to atpakaļ uz vietu, kur tos sapīcis cilvēki ja tā, kā jūs didn't ir šī problēma līdz šim. |
|
| |||
| |||
| hi mrberty, Es jau izdarīts ar visām šīm lietām, teica. Tāpat, kā, ņemot to atpakaļ uz muppets to mess around with tas atkal es nedomāju, ka man būs nepatikšanas, es ņemšu to citam remonta centrs, ja es nevaru saņemt jebkādu palīdzību no šiem forumiem un turpmāk noteikt, ka Es negribu instalēšanu vai atjaunināšanu izdarīt bez manas iepriekšējas piekrišanas. |
|
| |||
| |||
| Hey zaļā tēja, piedodiet es varētu būt vairāk palīdzēt mate šo problēmu šaušana ceļveži es tev būtu jāšķiro to man nav zināšanu par to, ka tā padarot savu diskus nevar atklāt, ja jums uzzināt thoguht, dariet man nav mate ceram, ka jums sort to mrberty. |
|
| |||
| |||
| hi mrberty, Neraizējieties mate, vismaz jums būtu mēģināt ir palīdzēt atrast to cēloni problēmu. Loooks kā man būs jāsamaksā kāda idiots kļūda. |
|
| |||
| |||
| Atvainojos, es varētu būt papildu palīdzību, mate, es pārbaudiet google redzēt, ko es varu atrast un redzēt, kas, iespējams, varētu palīdzēt jums tā turēt pārbaudot šeit zaļa:) |
|
| |||
| |||
| Cheers mrberty, darīs. |
|
| |||
| |||
| Try this:
Iepriekš bija no ŠEIT Ja vēlaties lasīt visu Microsoft KB. EDIT: Ja tas nepalīdz let me know, un mēs centīsimies kaut ko citu. |
|
| |||
| |||
| Bubba, Man ir izgājušas cauri pasākumus, izmantojot suubkeys cik CONTROL, kad es atveru šo apakšatslēgu vietā KLASE apakšatslēga ir teikts, LSA un ne vairāk apakšatslēgas parādās. Any ideas? Pateicība, |
![]() |
|
| Bookmarks |