![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam Wszystkich to mój pierwszy post i mam nadzieję, że ktoś może być w stanie doradzić mi, co ma gone wrong lub / i co mogę zrobić, aby naprawić problem. Kilka miesięcy temu brałem mój komputer do naprawy specjalistycznych, które mają być skontrolowane ponad ponieważ moje łącze internetowe stały się bardzo powoli. Po przeprowadzeniu licznych kontroli i nie ma żadnych dodatkowych, niech tych specjalistów mają na to patrzeć. Specjalista telephoned mi powiedzieć, że komputer był sprawny i dobrze, że winy nie można było znaleźć. Ponieważ miałem go mam chciał ponownie zainstalować oprogramowanie CD i instrukcja dla mojego aparatu kilka razy, ale nic się nie dzieje, CD jest przędzenia ale uruchomić menu nie jest wyświetlana na ekranie. Kilka dni temu postanowiłem ponownie zainstalować mój gier komputerowych, aby zobaczyć, gdyby zainstalować, ale to samo dzieje się z tymi, dysk jest spinning, ale nie uruchamia się menu lub instalacja ma miejsce, to samo dzieje się z DVD również. Nawet kiedy zawiesić launcher.exe. instrukcji w polu Uruchom nic się dzieje Wszystkie napędy są wyświetlane w oknie Mój komputer, że kiedy otwarte. Przed podjęciem pc do tego wszystkiego był warsztat pracy na komputerze. I nigdy nie miał tego problemu, zanim z instalacją wszelkich gier lub wręcz mojego aparatu. Czy to możliwe, że dyski wymagają aktualizacji? Czy ktoś ma pomysł co to może być błąd lub dlaczego doszło. Warsztatu zainstalowany Windows Service Pack 3 na moim komputerze bez pytania mi, gdybym chciał je zrobić. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli to było do mnie i "d podejmują rzeczą prostą powrót jak oni stworzyli ten problem i dźwięk to po prostu usuń programy instalowania tu i wszędzie, w przeciwnym wypadku Czy szybkie sprawdzenie wewnątrz przypadku upewnij się, że wszystkie połączenia są do domu i nie luźne lub spróbuj "Menedżer urządzeń", aby sprawdzić, czy istnieją jakieś żółte znaki zapytania, ponieważ będzie modernizacja
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Wyłącz komputerze sprawdzić wszystkie kable są prawidłowo conencted jak powiedział do czerwonego, a następnie, jeśli nie radość uruchomieniu komputera z dysku, a następnie, gdy w systemie Windows przejdź do mojego komputera i sprawdzić, czy widać dysku, jeśli nie można skręcić w pc off ponownie sprawdzić skoczków i kabli IDE / SATA aby upewnić się, że prawidłowo sortowane do BIOS prawo nakaz sprzętu i może sortować problemu, jeśli żadna z tych czynności podejmują ją z powrotem do miejsca, gdzie ludzie ich techniczny gdyby po didnt mają ten problem przed. |
|
| |||
| |||
| hi mrberty, Mam już wszystkie te rzeczy, które powiedział. Poza tym, jak go z powrotem do podejmowania tych Muppets do bałaganić z nim ponownie I don't think I will bother, wezmę go do innego ośrodka naprawy, jeśli jestem w stanie uzyskać pomocy z tych forów i będzie w przyszłości określać, że Nie chcę żadnych instalacji lub aktualizacji zrobić bez mojej uprzedniej zgody. |
|
| |||
| |||
| Hej zielonej herbaty, Sorry I nie może być więcej pomocy oficera tych problemów strzeleckie przewodników Dałem ci powinni mieć posortowane to nie mam wiedzy, co to jest to, że czyniąc dysków nie zostaną wykryte, jeśli znajdą się thoguht z pewnością poinformujemy Mnie nie mate nadzieję Sortując to mrberty. |
|
| |||
| |||
| hi mrberty, no worries mate, przynajmniej można było spróbować na dostawanie się do pierwotnych przyczyn tego problemu. Loooks jak będę musiał płacić dla niektórych idiotów pomyłkę. |
|
| |||
| |||
| Niestety nie mogę pomóc oficer będę sprawdzić Google zobaczyć, co mogę znaleźć i zobaczyć, jakie ewentualnie mogłyby pomóc zachować kontrolę tak tu zielono:) |
|
| |||
| |||
| Cheers mrberty, będzie robić. |
|
| |||
| |||
| Try this:
Powyższe pochodzi z TUTAJ Jeśli chcesz przeczytać cały Microsoft KB. EDIT: Jeśli to nie zadziała daj mi znać, a my spróbować czegoś innego. |
|
| |||
| |||
| Bubba, I have gone poprzez kroki, korzystając z suubkeys w miarę Kontroli, kiedy otwarte podkluczu że zamiast KLASA podkluczu mówi LSA i nie więcej podkluczy wyświetlane. Any ideas? Dzięki, |
![]() |
|
| Zakładki |