мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Мој ЦД / ДВД Дривес Уилл Нот Инсталл Софтуаре

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. јуни 2009, 07:05
Нови члан групе

Default Мој ЦД / ДВД Дривес Уилл Нот Инсталл Софтуаре

Хелло еверыоне ово је мој први пост и надам се да је неко можда могли савјетовати ме као што је отишао на криву или / и што могу учинити да се отклоне узроци приговора.

Пар месеци сам узео мој рачунар на поправку специјалиста треба проверити преко интернета, јер моја веза је била крајње полаган. Након провођења бројних провера, а не добијам даље, нека ови стручњаци имају поглед на њега. Стручњак назвао ме да кажем да је био у пц фино раде реда и да нема мана могао бити пронађен. Будући да сам га сам покушао поново инсталирате софтвер са ЦД и приручник за моју камеру и то неколико пута, али се ништа не дешава, ЦД се врти, али почетни мени не приказује на екрану. Пар дана пре сам одлучио поново инсталирате игре на мој рачунар видети ако они ће инсталирати, али исто се дешава са тим, диск се врти, али не покреће инсталацију менија или је узимање место, иста ствар се дешава са ДВД погон такође. Чак и кад сам је ставио лаунцхер.ексе. Упутства у вожњи оквир ништа није догађало
Сви дискови су се појављује у прозору Мы Цомпутер кад отворите тај. Пре преузимања ПЦ-у овај сервис је све који раде на рачунару. Никад нисам имала тај проблем пре са инсталацијом било које игре или фотоапарат. Да ли је могуће да се дискови требају модернизација? Се било ко имати било који идеја што то може бити грешка или зашто је догодила. У механичком радионице инсталиран Уиндоус Сервице Пацк 3 на мој пц без молба мене ако сам хтео да то урадите.
Old 22. јуни 2009, 16:07
Донаторска Група

Ако је то мени и `д узети ствар равно назад јер они су створили овај проблем
и звук га једноставно инсталирање програма УН-а овде има и свуда, иначе
Хаве а куицк цхецк унутар случаја како би били сигурни да све везе су куће и не одушак или покушајте "Девице Манагер" видети ако има било каквих питања жутим ознакама као то ће требати надоградњу

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 24. јуни 2009, 02:41
Донаторска Група

Искључите рачунар проверите све каблове исправно цоненцтед баш као и црвена, рекао је за направити, па ако нема радости покретање рачунар са диск и онда када је у уиндоус иди на мој пц и видети ако можете видети возити ако не можете онда обратити пц офф опет, проверите каблове и јумперс ИДЕ / САТА како би били сигурни да су исправно наређено да дају БИОС право започети поредак у хардуаре-а и то би могло разврстати ваш проблем ако ништа од тога ради се он врати на место где их људи раздражљиви као што сте га имали није имати тај проблем и пре.
Old 24. јуни 2009, 04:59
Нови члан групе

бок мрберты,

Већ сам урадио, све оне ствари које је рекао. Такође, као и за предузимање натраг онима муппетс за неред около с њом опет ја не мислим да ће се замарати, и ја ћу га одвести на неки други центар за поправку ако сам у могућности за добити помоћ са ових форумима и да ће у будућности одредити да не желим да било који инсталирате или ажурирате урадити без мог претходног пристанка.
Old 24. јуни 2009, 05:08
Донаторска Група

Хеј зелени чај, Жао ми је што могу бити ни више помоћи мате стрељаштво додијавати онима водичи дадох требали сте то сортирано Немам сазнања о томе што га је у томе да учинимо да ваше погонима неће бити откривене, ако ништа сазнати тхогухт бити сигурни да ће другарица ме не надамо се да ћете га сортирати
мрберты.
Old 25. јуни 2009, 14:41
Нови члан групе

бок мрберты,
Без бриге парова, барем вам је пробати на доласку на основно? Узрок проблема. Лооокс као што ћу се морати да плате за неке идиотс грешку.
Old 25. јуни 2009, 15:57
Донаторска Група

Жао ми је што могу бити никаквих даљих мате помоћ, ја ћу видети шта цхецк гоогле не могу наћи и видети шта вам евентуално могу помоћи тако држати чек леђа овде зелене:)
Old 25. јуни 2009, 16:05
Нови члан групе

Живели мрберты ће учинити.
Old 26. јуни 2009, 09:38
Донаторска Група

Пробај ово:

1. Кликните ПочетакТе откуцајте регедит у Започни претрагу оквир, а затим притисните регедит у Програми списка. Ако се од вас затражи да унесете администраторску лозинку или потврду, унесите своју лозинку или кликните на Настави.
  2. Пронађите и кликните следећи регистарски поткљу:ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СЫСТЕМ \ ЦуррентЦонтролСет \ Цонтра л \ Цласс \ (4Д36Е965-Е325-11це-БФЦ1-08002БЕ10318)
    Опрез Ту се може много примера регистарски поткљу? Који се помиње у 2. кораку. Треба се побринути да вам се на одговарајући поткљу? Регистратора пре измјеном Упперфилтерс и Лоуерфилтерс вредности. Да бисте потврдили да сте се на одговарајући регистарски поткљу, побрините се да су подаци Подразумевана вредност је ДВД / ЦД-РОМ-а класе података вредност ЦДРОМ.
  3. У десном окну десним тастером миша кликните Упперфилтерс, А затим кликните Избрисати.
  4. Кликните Да да бисте потврдили уклањање у Упперфилтерс унос регистра.
  5. У десном окну десним тастером миша кликните Лоуерфилтерс, А затим кликните Избрисати.
  6. Кликните Да да бисте потврдили уклањање у Лоуерфилтерс унос регистра.
  7. Затворите Регистры Едитор, а затим поново покрените рачунар.
Напомена Након што уклоните Упперфилтерс унос регистра и Лоуерфилтерс унос регистра, ви мај изгубити функционалност у одређеним програмима као што су програми за снимање ЦД-а. У том случају морате поново инсталирати све погођене програме. Ако се проблем поново појави, обратите се продавцу програма да бисте утврдили да ли је исправка доступна за тај програм.

Споменуто је дошао из ОВДЈЕ ако желите да прочитате цео Мицрософт КБ.

Едит: Ако се то не ради, јавите ми, па ћемо пробати нешто друго.
Old 26. јуни 2009, 11:28
Нови члан групе

Буббле,

Ја сам отишао кроз кораке помоћу суубкеыс што се тиче Контролу, Нашто ЈА отворен поткљу? Да, уместо РАЗРЕДА поткљу? то каже ЛСА и нема више поткљу? еве схоу уп. Било који идеја?

Хвала,
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Нема Администратор Привилегије - Да ли могу да инсталирају софтвер на спољни диск? цазза Уопштено Софтуаре Цхат 1 15. новембар 2009 06:27
Цант инсталирате Уиндоус Ливе Мессенгер ново и сада још не могу инсталирати старе Мохи212 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 3 26 јануар 2009 06:55
ДВД дискови су препознали као ЦД дискови? Аксегриндер Дривес & Измјењиви медији 5 19 јануар 2008 14:05
Софтуаре инсталирате проблем. рбирцкхеад Уопштено Софтуаре Цхат 1 2 јануар 2008 19:18
Хард дискови и чисту инсталацију јдзомбо Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 25 аугуст 2007 05:42
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц