![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хелло еверыоне ово је мој први пост и надам се да је неко можда могли савјетовати ме као што је отишао на криву или / и што могу учинити да се отклоне узроци приговора. Пар месеци сам узео мој рачунар на поправку специјалиста треба проверити преко интернета, јер моја веза је била крајње полаган. Након провођења бројних провера, а не добијам даље, нека ови стручњаци имају поглед на њега. Стручњак назвао ме да кажем да је био у пц фино раде реда и да нема мана могао бити пронађен. Будући да сам га сам покушао поново инсталирате софтвер са ЦД и приручник за моју камеру и то неколико пута, али се ништа не дешава, ЦД се врти, али почетни мени не приказује на екрану. Пар дана пре сам одлучио поново инсталирате игре на мој рачунар видети ако они ће инсталирати, али исто се дешава са тим, диск се врти, али не покреће инсталацију менија или је узимање место, иста ствар се дешава са ДВД погон такође. Чак и кад сам је ставио лаунцхер.ексе. Упутства у вожњи оквир ништа није догађало Сви дискови су се појављује у прозору Мы Цомпутер кад отворите тај. Пре преузимања ПЦ-у овај сервис је све који раде на рачунару. Никад нисам имала тај проблем пре са инсталацијом било које игре или фотоапарат. Да ли је могуће да се дискови требају модернизација? Се било ко имати било који идеја што то може бити грешка или зашто је догодила. У механичком радионице инсталиран Уиндоус Сервице Пацк 3 на мој пц без молба мене ако сам хтео да то урадите. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је то мени и `д узети ствар равно назад јер они су створили овај проблем и звук га једноставно инсталирање програма УН-а овде има и свуда, иначе Хаве а куицк цхецк унутар случаја како би били сигурни да све везе су куће и не одушак или покушајте "Девице Манагер" видети ако има било каквих питања жутим ознакама као то ће требати надоградњу
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Искључите рачунар проверите све каблове исправно цоненцтед баш као и црвена, рекао је за направити, па ако нема радости покретање рачунар са диск и онда када је у уиндоус иди на мој пц и видети ако можете видети возити ако не можете онда обратити пц офф опет, проверите каблове и јумперс ИДЕ / САТА како би били сигурни да су исправно наређено да дају БИОС право започети поредак у хардуаре-а и то би могло разврстати ваш проблем ако ништа од тога ради се он врати на место где их људи раздражљиви као што сте га имали није имати тај проблем и пре. |
|
| |||
| |||
| бок мрберты, Већ сам урадио, све оне ствари које је рекао. Такође, као и за предузимање натраг онима муппетс за неред около с њом опет ја не мислим да ће се замарати, и ја ћу га одвести на неки други центар за поправку ако сам у могућности за добити помоћ са ових форумима и да ће у будућности одредити да не желим да било који инсталирате или ажурирате урадити без мог претходног пристанка. |
|
| |||
| |||
| Хеј зелени чај, Жао ми је што могу бити ни више помоћи мате стрељаштво додијавати онима водичи дадох требали сте то сортирано Немам сазнања о томе што га је у томе да учинимо да ваше погонима неће бити откривене, ако ништа сазнати тхогухт бити сигурни да ће другарица ме не надамо се да ћете га сортирати мрберты. |
|
| |||
| |||
| бок мрберты, Без бриге парова, барем вам је пробати на доласку на основно? Узрок проблема. Лооокс као што ћу се морати да плате за неке идиотс грешку. |
|
| |||
| |||
| Жао ми је што могу бити никаквих даљих мате помоћ, ја ћу видети шта цхецк гоогле не могу наћи и видети шта вам евентуално могу помоћи тако држати чек леђа овде зелене:) |
|
| |||
| |||
| Живели мрберты ће учинити. |
|
| |||
| |||
| Пробај ово:
Споменуто је дошао из ОВДЈЕ ако желите да прочитате цео Мицрософт КБ. Едит: Ако се то не ради, јавите ми, па ћемо пробати нешто друго. |
|
| |||
| |||
| Буббле, Ја сам отишао кроз кораке помоћу суубкеыс што се тиче Контролу, Нашто ЈА отворен поткљу? Да, уместо РАЗРЕДА поткљу? то каже ЛСА и нема више поткљу? еве схоу уп. Било који идеја? Хвала, |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нема Администратор Привилегије - Да ли могу да инсталирају софтвер на спољни диск? | цазза | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 15. новембар 2009 06:27 |
| Цант инсталирате Уиндоус Ливе Мессенгер ново и сада још не могу инсталирати старе | Мохи212 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 3 | 26 јануар 2009 06:55 |
| ДВД дискови су препознали као ЦД дискови? | Аксегриндер | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 19 јануар 2008 14:05 |
| Софтуаре инсталирате проблем. | рбирцкхеад | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 2 јануар 2008 19:18 |
| Хард дискови и чисту инсталацију | јдзомбо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 25 аугуст 2007 05:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |