az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

CD / DVD sürücüleri Will Not Install Software

Reply

Konu Araçları
Old 22 Haziran 2009, 07:05
Yeni Üye Grubu

Default CD / DVD sürücüleri Will Not Install Software

Merhaba Herkes bu benim ilk yazı ve birisi belki neyin yanlış gitti olarak bana bildirmeniz mümkün umut / ve sorunu gidermek için neler yapabilirim.

Çünkü internet bağlantısı çok yavaş olmuştu birkaç ay önce onarım uzmanına benim bilgisayar aldı üzerinden kontrol edilmesi için kullanılır. Ve çok sayıda çek yürütüyoruz daha fazla, bu uzman ona bir göz atalım almıyor sonra. Uzman bana PC ince çalışma düzeni olduğunu ve herhangi bir arıza bulunamadı söylemek telefon. Çünkü ben benim kamera için birkaç kez yazılım CD ve manuel yüklemek yeniden denedi ama hiçbir şey, cd ama iplik bir menü başlangıç ekranına gösterilmiyor oluyor bu oldu. Gün önce eğer ama yüklemek de aynı şey bu ile oluyor görmek için bilgisayar oyunları yüklemek yeniden karar bir çift, disk ama iplik hiçbir menüler veya yükleme kurmak geçiyor, aynı şey ile oluyor DVD sürücü de. Bile ben launcher.exe koydu. kaçak kutusunda hiçbir emir oluyor
Tüm sürücüler Bilgisayarım penceresinde zaman açık görünen bu. Bu tamire herşeyi bir PC çekmeden önce bilgisayarda çalışıyordu. Daha önce herhangi bir oyun ya da gerçekten benim kamera kurulumu ile bu sorun yoktu var. Bu sürücü güncelleştirmelerini mümkün mü? Does anyone bu hata olabilir nedenle oluştu herhangi bir fikrim yok. Ben onları Bunu yapmak istedim ve tamire on my PC soran Windows Service Pack 3 yüklü.
Old 22 Haziran 2009, 16:07
Bağış Grubu

Eğer benim gibi bu sorunu yarattık i `düz arka şey almak D oldu
ve bu ses ile sadece un-Burada ve her yerde, başka bir program yükleme
Durum içinde hızlı bir kontrol mü tüm bağlantıları ev ve gevşek veya deneyin "aygıt yöneticisi" varsa sarı soru işareti olarak bu yükseltmek gerekir görmek için emin olmak için

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 24 Haziran 2009, 02:41
Bağış Grubu

PC'nizi kontrol kapat tüm kabloların düzgün gibi kırmızı conencted eğer hiçbir sevinç içinde disk ile ve daha sonra Windows benim bilgisayar gidip Eğer böyle bir dönüş değil eğer sürücü görebilirsiniz görmek PC'nizi başlatın, sonra da dedi kapalı tekrar PC jumper'ların ve kablolar IDE kontrol / SATA doğru BIOS donanım olarak doğru başlamak sipariş vermek ve bu tür sorun olabilir, bu eserlerin hiçbiri yere burada onlara kızan insanlar geri almak için emin olmak için gibi didnt önce bu sorun var artık.
Old 24 Haziran 2009, 04:59
Yeni Üye Grubu

merhaba mrberty,

Ben zaten söyledi bütün o şeyleri yaptım. Eğer bu forumlar hiçbir yardım alamadığını pm Ayrıca, bu muppets için tekrar I rahatsız sanmıyorum her geri çekmek için, bir onarım merkezi ve gelecekte olacak belirlediğiniz zaman alır bu Ben hiç takmadan veya izni olmadan yapılan güncellemeyi yapmak istiyorum.
Old 24 Haziran 2009, 05:08
Bağış Grubu

Hey yeşil çay, bu sorun Seni Ben eğer thoguht olsun emin bulmak da bu sürücüler keşfedilmesi değil, yapma ne olduğunu hiçbir bilgiye sahip bu sıralanmış olmalıdır verdi kılavuzları çekim daha fazla yardımcı ahbap olabilir üzgünüm bana dostum bu tür umut
mrberty.
Old 25 Haziran 2009, 14:41
Yeni Üye Grubu

merhaba mrberty,
en az bir sorunun bir kök neden girmeden at deneyin vardı merak etmeyin dostum. Gibi Loooks bazı salaklar hata için ücret ödemeniz gerekecektir.
Old 25 Haziran 2009, 15:57
Bağış Grubu

Ben daha fazla yardımcı dostum olabilir Üzgünüm, Google kontrol eder ne bulabilirsiniz görmek ve muhtemelen yardım görmek çok buraya yeşil kontrol tutmak:)
Old 25 Haziran 2009, 16:05
Yeni Üye Grubu

Şerefe mrberty, yapacağız.
Old 26 Haziran 2009, 09:38
Bağış Grubu

Bu deneyin:

1. Tıklayın BaşlatmakAylarında, regedit Aramaya Başla kutusunu işaretleyin ve ardından regedit'i aylarında Programlar listesi. Eğer Yönetici şifresi veya onay istenirse, parolanızı yazın veya tıklatın sorulur Devam.
  2. Ve sonra aşağıdaki kayıt defteri alt anahtarını bulun:HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Contro L \ Class \ (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318)
    Dikkat Bu 2. adımda açıklanan kayıt defteri alt anahtarını birçok örnekleri olabilir. Size uygun kayıt defteri alt anahtarında UpperFilters ve LowerFilters değerleri değiştirmeden önce emin olmak gerekir. Size uygun kayıt defteri alt anahtarında, bu Varsayılan veri değeri olduğundan emin DVD / CD-ROM ve Sınıf veri değeri CDROM yapmak doğrulamak için.
  3. Sağ bölmede sağ tıklatın UpperFiltersVe tıklatın Silmek.
  4. Tıklayın Evet UpperFilters kayıt defteri girdisini kaldırma onaylayın.
  5. Sağ bölmede sağ tıklatın LowerFiltersVe tıklatın Silmek.
  6. Tıklayın Evet LowerFilters kayıt defteri girdisini kaldırma onaylayın.
  7. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Not Sonra UpperFilters kayıt defteri girdisi ve LowerFilters kayıt defteri girdisini kaldırın, belirli programları CD kayıt programları gibi işlevleri kaybedebilirsiniz. Bu senaryoda, tüm etkilenen programları yeniden yüklemeniz gerekir. Sorun yeniden herhangi bir güncelleştirme programı için uygun olup olmadığını belirlemek için program satıcısına başvurun.

Yukarıdaki geldi BURAYA Eğer tüm Microsoft KB okumak istiyorum.

EDIT: Eğer bu bana bildirin çalışmıyor ve başka bir şey çalışacağız.
Old 26 Haziran 2009, 11:28
Yeni Üye Grubu

Bubba,

Ben adım gibi uzak suubkeys kullanarak aracılığıyla gitti gibi KONTROL, Ben yerine bu alt anahtarını açın SINIF alt anahtarı da diyor LSA ve daha alt anahtarlar gösterilir. Any ideas?

Teşekkürler,
Reply

Register

Bookmarks