![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba Herkes bu benim ilk yazı ve birisi belki neyin yanlış gitti olarak bana bildirmeniz mümkün umut / ve sorunu gidermek için neler yapabilirim. Çünkü internet bağlantısı çok yavaş olmuştu birkaç ay önce onarım uzmanına benim bilgisayar aldı üzerinden kontrol edilmesi için kullanılır. Ve çok sayıda çek yürütüyoruz daha fazla, bu uzman ona bir göz atalım almıyor sonra. Uzman bana PC ince çalışma düzeni olduğunu ve herhangi bir arıza bulunamadı söylemek telefon. Çünkü ben benim kamera için birkaç kez yazılım CD ve manuel yüklemek yeniden denedi ama hiçbir şey, cd ama iplik bir menü başlangıç ekranına gösterilmiyor oluyor bu oldu. Gün önce eğer ama yüklemek de aynı şey bu ile oluyor görmek için bilgisayar oyunları yüklemek yeniden karar bir çift, disk ama iplik hiçbir menüler veya yükleme kurmak geçiyor, aynı şey ile oluyor DVD sürücü de. Bile ben launcher.exe koydu. kaçak kutusunda hiçbir emir oluyor Tüm sürücüler Bilgisayarım penceresinde zaman açık görünen bu. Bu tamire herşeyi bir PC çekmeden önce bilgisayarda çalışıyordu. Daha önce herhangi bir oyun ya da gerçekten benim kamera kurulumu ile bu sorun yoktu var. Bu sürücü güncelleştirmelerini mümkün mü? Does anyone bu hata olabilir nedenle oluştu herhangi bir fikrim yok. Ben onları Bunu yapmak istedim ve tamire on my PC soran Windows Service Pack 3 yüklü. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer benim gibi bu sorunu yarattık i `düz arka şey almak D oldu ve bu ses ile sadece un-Burada ve her yerde, başka bir program yükleme Durum içinde hızlı bir kontrol mü tüm bağlantıları ev ve gevşek veya deneyin "aygıt yöneticisi" varsa sarı soru işareti olarak bu yükseltmek gerekir görmek için emin olmak için
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| PC'nizi kontrol kapat tüm kabloların düzgün gibi kırmızı conencted eğer hiçbir sevinç içinde disk ile ve daha sonra Windows benim bilgisayar gidip Eğer böyle bir dönüş değil eğer sürücü görebilirsiniz görmek PC'nizi başlatın, sonra da dedi kapalı tekrar PC jumper'ların ve kablolar IDE kontrol / SATA doğru BIOS donanım olarak doğru başlamak sipariş vermek ve bu tür sorun olabilir, bu eserlerin hiçbiri yere burada onlara kızan insanlar geri almak için emin olmak için gibi didnt önce bu sorun var artık. |
|
| |||
| |||
| merhaba mrberty, Ben zaten söyledi bütün o şeyleri yaptım. Eğer bu forumlar hiçbir yardım alamadığını pm Ayrıca, bu muppets için tekrar I rahatsız sanmıyorum her geri çekmek için, bir onarım merkezi ve gelecekte olacak belirlediğiniz zaman alır bu Ben hiç takmadan veya izni olmadan yapılan güncellemeyi yapmak istiyorum. |
|
| |||
| |||
| Hey yeşil çay, bu sorun Seni Ben eğer thoguht olsun emin bulmak da bu sürücüler keşfedilmesi değil, yapma ne olduğunu hiçbir bilgiye sahip bu sıralanmış olmalıdır verdi kılavuzları çekim daha fazla yardımcı ahbap olabilir üzgünüm bana dostum bu tür umut mrberty. |
|
| |||
| |||
| merhaba mrberty, en az bir sorunun bir kök neden girmeden at deneyin vardı merak etmeyin dostum. Gibi Loooks bazı salaklar hata için ücret ödemeniz gerekecektir. |
|
| |||
| |||
| Ben daha fazla yardımcı dostum olabilir Üzgünüm, Google kontrol eder ne bulabilirsiniz görmek ve muhtemelen yardım görmek çok buraya yeşil kontrol tutmak:) |
|
| |||
| |||
| Şerefe mrberty, yapacağız. |
|
| |||
| |||
| Bu deneyin:
Yukarıdaki geldi BURAYA Eğer tüm Microsoft KB okumak istiyorum. EDIT: Eğer bu bana bildirin çalışmıyor ve başka bir şey çalışacağız. |
|
| |||
| |||
| Bubba, Ben adım gibi uzak suubkeys kullanarak aracılığıyla gitti gibi KONTROL, Ben yerine bu alt anahtarını açın SINIF alt anahtarı da diyor LSA ve daha alt anahtarlar gösterilir. Any ideas? Teşekkürler, |
![]() |
|
| Bookmarks |