менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Мій CD / DVD диски не буде встановлювати програмне забезпечення

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 червня 2009, 07:05
Нові члени групи

Default Мій CD / DVD диски не буде встановлювати програмне забезпечення

Привіт Всім Це мій перший пост, і я сподіваюся, хтось, може бути, який може порадити мені, як до того, що вийшло з ладу і / або що я можу зробити, щоб виправити цю проблему.

Пару місяців тому я взяв мого комп'ютера до фахівця з ремонту бути перевірені знову, тому що мій інтернет стали надзвичайно повільно. Після проведення численних перевірок і не отримує далі, давайте цим фахівцям поглянути на нього. Спеціаліст зателефонував мені і сказав, що комп'ютер був у доброму робочому стані і що ніяка помилка не може бути знайдене. Оскільки я був його назад я спробував повторно встановити програмне забезпечення CD та посібники для моєї камерою кілька разів, але нічого не відбувається, компакт-диск обертається, але на початку меню не відображається на екрані. Пару днів тому я вирішив знову встановити мій комп'ютерні ігри, щоб побачити якщо вони встановлять, але те ж саме відбувається з цим, можливо, диск обертається, але не до початку меню або установка не відбувається, те ж саме відбувається і з DVD-привід також. Навіть коли я поставив Launcher.exe. інструкцій у вікні запуску нічого не відбувається
Всі диски відображаються в моєму вікні комп'ютера, якщо я відкриваю це. До прийняття цього комп'ютер в ремонтну майстерню все працює на комп'ютері. Я ніколи не була ця проблема раніше з установки будь-якої гри чи дійсно моя камера. Можливо чи, що диски потребують оновлення? Хто-небудь є які-то знаю, що цей недолік може бути і чому це відбулося. Ремонт магазину встановлена Windows Service Pack 3 на мій комп'ютер, не питаючи мене, якщо я хотів їх зробити це.
Old 22 червня 2009, 16:07
Донор групи

Якщо б це було мені, що я `D взяти річ прямою спиною, як вони створили цю проблему
і по звуку його просто деінсталяції програми тут і скрізь, у противному випадку
Якщо хочете швидко перевірити всередині корпусу, щоб переконатися, всі з'єднання є домом, а не вільно, або суди "Диспетчер пристроїв", щоб побачити, чи є жовті знаки питання, оскільки ці потрібно модернізація

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 24 червня 2009, 02:41
Донор групи

Вимкніть комп'ютер перевірити всі кабелі правильно conencted як червоний сказав тоді робити, якщо немає радості запуску комп'ютера з диска, а потім, коли в Windows Перейти до мого комп'ютера і подивитися, якщо ви можете побачити диск, якщо ви не можете включити PC знову перевірте перемички і кабелі IDE / SATA переконатися, що вони належним чином наказав дати BIOS правильному порядку розпочати в апаратній, і це може сортувати проблема, якщо жодна з робіт цього взяти його назад на місце, де люди їх обідчівий якщо б він, як ви Didn't є ця проблема раніше.
Old 24 червня 2009, 04:59
Нові члени групи

Привіт mrberty,

Я вже зробив всі ці речі ви сказали. Крім того, як для прийняття його назад в тих Muppets возитися з ним знову я не думаю, що треба, я візьму його в інший центр ремонту, якщо я не можу отримати ніякої допомоги від цих форумах і в майбутньому буде вказати, що Я не хочу установці або оновленні зроблено без моєї згоди.
Old 24 червня 2009, 05:08
Донор групи

Ей зеленого чаю, На жаль я не можу більше допомогти Мати тих усунення несправностей керівництвом я дав вам повинно мати впорядковані це я не знаю, що це таке, що вирішення ваших дисків не виявлено, якщо у вас дізнатися thoguht обов'язково повідомимо Мати мене не сподіваюся, що ви сортування
mrberty.
Old 25 червня 2009, 14:41
Нові члени групи

Привіт mrberty,
Мати не варто турбуватися, принаймні у вас спробувати на дістатися до однієї з основних причин цієї проблеми. Loooks як мені доведеться виплачувати деякі помилки ідіотів.
Old 25 червня 2009, 15:57
Донор групи

Вибачте, може бути ніякого подальшого Mate допомогти, я буду перевірити Google подивлюся, що можна знайти і подивитися, що тільки міг допомогти таким слідкуйте тут зелений:)
Old 25 червня 2009, 16:05
Нові члени групи

Cheers mrberty, буде робити.
Old 26 червня 2009, 09:38
Донор групи

Спробуйте це:

1. Натисніть Початок, Введіть команду Regedit в Почати пошук вікна, а потім натисніть кнопку Regedit в Програми списку. Якщо з'явиться запит на введення пароля адміністратора або підтвердження, введіть пароль або натисніть кнопку Продовжити.
  2. Знайдіть і клацніть підрозділ реєстру:HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Control L \ Class \ (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318)
    Обережність Там може бути багато випадків реєстру, зазначених у дії 2. Ви повинні переконатися, що ви перебуваєте у відповідний розділ реєстру перед зміною UpperFilters і LowerFilters цінностей. Щоб переконатися, що ви перебуваєте у відповідний розділ реєстру, переконайтеся, що DVD Значення за замовчуванням дані / CD-ROM та значення Клас даних CD-ROM.
  3. На правій панелі клацніть правою кнопкою миші UpperFilters, А потім натисніть кнопку Видалити.
  4. Натисніть Так Для підтвердження видалення розділу реєстру UpperFilters.
  5. На правій панелі клацніть правою кнопкою миші LowerFilters, А потім натисніть кнопку Видалити.
  6. Натисніть Так Для підтвердження видалення розділу реєстру LowerFilters.
  7. Закрийте редактор реєстру та перезавантажте комп'ютер.
Примітка Після того як ви видалите запис реєстру UpperFilters і LowerFilters запис реєстру може призвести до втрати функціональності у певних програмах, таких як програми запису компакт-дисків. У цьому випадку необхідно перевстановити всі вразливі програми. Якщо проблема повторюється, зверніться до постачальника програми, щоб визначити, чи є оновлення для програми.

Вище прийшла з ТУТ Якщо потрібно прочитати всю Microsoft KB.

EDIT: Якщо це не допоможе, дайте мені знати, і ми постараємося щось інше.
Old 26 червня 2009, 11:28
Нові члени групи

Bubba,

Я пройшов через всі кроки допомогою suubkeys наскільки CONTROL, коли я відкриваю розділ, що замість того, щоб Клас підрозділ він говорить НУА і не більше підрозділи з'являються. Будь-які ідеї?

Спасибі,
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Немає прав адміністратора - Чи можна встановлювати програмне забезпечення на зовнішньому диску? cazza General Software чат 1 15 листопада 2009 06:27
Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе Mohi212 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 3 26 січня 2009 06:55
DVD диски не визнавалися як компакт-диски? Axegrinder Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 19 січня 2008 14:05
Установка програмного забезпечення проблема. rbirckhead General Software чат 1 2 січня 2008 19:18
Жорсткі диски і встановіть свіжий jdzombo Операційні системи Windows 3 25 серпня 2007 05:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.