![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Всім Це мій перший пост, і я сподіваюся, хтось, може бути, який може порадити мені, як до того, що вийшло з ладу і / або що я можу зробити, щоб виправити цю проблему. Пару місяців тому я взяв мого комп'ютера до фахівця з ремонту бути перевірені знову, тому що мій інтернет стали надзвичайно повільно. Після проведення численних перевірок і не отримує далі, давайте цим фахівцям поглянути на нього. Спеціаліст зателефонував мені і сказав, що комп'ютер був у доброму робочому стані і що ніяка помилка не може бути знайдене. Оскільки я був його назад я спробував повторно встановити програмне забезпечення CD та посібники для моєї камерою кілька разів, але нічого не відбувається, компакт-диск обертається, але на початку меню не відображається на екрані. Пару днів тому я вирішив знову встановити мій комп'ютерні ігри, щоб побачити якщо вони встановлять, але те ж саме відбувається з цим, можливо, диск обертається, але не до початку меню або установка не відбувається, те ж саме відбувається і з DVD-привід також. Навіть коли я поставив Launcher.exe. інструкцій у вікні запуску нічого не відбувається Всі диски відображаються в моєму вікні комп'ютера, якщо я відкриваю це. До прийняття цього комп'ютер в ремонтну майстерню все працює на комп'ютері. Я ніколи не була ця проблема раніше з установки будь-якої гри чи дійсно моя камера. Можливо чи, що диски потребують оновлення? Хто-небудь є які-то знаю, що цей недолік може бути і чому це відбулося. Ремонт магазину встановлена Windows Service Pack 3 на мій комп'ютер, не питаючи мене, якщо я хотів їх зробити це. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо б це було мені, що я `D взяти річ прямою спиною, як вони створили цю проблему і по звуку його просто деінсталяції програми тут і скрізь, у противному випадку Якщо хочете швидко перевірити всередині корпусу, щоб переконатися, всі з'єднання є домом, а не вільно, або суди "Диспетчер пристроїв", щоб побачити, чи є жовті знаки питання, оскільки ці потрібно модернізація
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Вимкніть комп'ютер перевірити всі кабелі правильно conencted як червоний сказав тоді робити, якщо немає радості запуску комп'ютера з диска, а потім, коли в Windows Перейти до мого комп'ютера і подивитися, якщо ви можете побачити диск, якщо ви не можете включити PC знову перевірте перемички і кабелі IDE / SATA переконатися, що вони належним чином наказав дати BIOS правильному порядку розпочати в апаратній, і це може сортувати проблема, якщо жодна з робіт цього взяти його назад на місце, де люди їх обідчівий якщо б він, як ви Didn't є ця проблема раніше. |
|
| |||
| |||
| Привіт mrberty, Я вже зробив всі ці речі ви сказали. Крім того, як для прийняття його назад в тих Muppets возитися з ним знову я не думаю, що треба, я візьму його в інший центр ремонту, якщо я не можу отримати ніякої допомоги від цих форумах і в майбутньому буде вказати, що Я не хочу установці або оновленні зроблено без моєї згоди. |
|
| |||
| |||
| Ей зеленого чаю, На жаль я не можу більше допомогти Мати тих усунення несправностей керівництвом я дав вам повинно мати впорядковані це я не знаю, що це таке, що вирішення ваших дисків не виявлено, якщо у вас дізнатися thoguht обов'язково повідомимо Мати мене не сподіваюся, що ви сортування mrberty. |
|
| |||
| |||
| Привіт mrberty, Мати не варто турбуватися, принаймні у вас спробувати на дістатися до однієї з основних причин цієї проблеми. Loooks як мені доведеться виплачувати деякі помилки ідіотів. |
|
| |||
| |||
| Вибачте, може бути ніякого подальшого Mate допомогти, я буду перевірити Google подивлюся, що можна знайти і подивитися, що тільки міг допомогти таким слідкуйте тут зелений:) |
|
| |||
| |||
| Cheers mrberty, буде робити. |
|
| |||
| |||
| Спробуйте це:
Вище прийшла з ТУТ Якщо потрібно прочитати всю Microsoft KB. EDIT: Якщо це не допоможе, дайте мені знати, і ми постараємося щось інше. |
|
| |||
| |||
| Bubba, Я пройшов через всі кроки допомогою suubkeys наскільки CONTROL, коли я відкриваю розділ, що замість того, щоб Клас підрозділ він говорить НУА і не більше підрозділи з'являються. Будь-які ідеї? Спасибі, |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Немає прав адміністратора - Чи можна встановлювати програмне забезпечення на зовнішньому диску? | cazza | General Software чат | 1 | 15 листопада 2009 06:27 |
| Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе | Mohi212 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 26 січня 2009 06:55 |
| DVD диски не визнавалися як компакт-диски? | Axegrinder | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 19 січня 2008 14:05 |
| Установка програмного забезпечення проблема. | rbirckhead | General Software чат | 1 | 2 січня 2008 19:18 |
| Жорсткі диски і встановіть свіжий | jdzombo | Операційні системи Windows | 3 | 25 серпня 2007 05:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |