![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar
Mám starý comp, Athlon XP 3000 112gigabajt 2G Ram atd., a dokonce ještě starší 20GB pevný disk, který jsem chtěl přidat do systému i tak může retrive některé staré soubory. Ale "Tento počítač" se ani zobrazení na pevném disku. Mám moc a IDE kabel připojit a nastavit jumper na slave, ale to prostě zvyk objeví. Je to proto, že stará jednotka je Win 98 a XP je aktuální? Může u chlapů, které naznačují, co mi může pomoci? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nejprve si to zobrazeno v BIOSu pak přiřadit mu písmeno jednotky.
|
|||
|
|||
|
Děkuji ui nyní můžete přečíst disk.
Prostě chtěl vědět, jestli bych mohl převést tyto soubory do mého současného disku nebo že vytvoří problém s FAT32 podaných během na NTFS? Díky opět mate |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Neexistuje typ problému, jakmile se soubory jsou viditelné jsou jen soubory.
|
|||
|
|||
|
Cool, Není zač.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj kluci znovu
Mám nový problém jsem virus naskenovaná můj starý disk jsem měl něco podobného 22 virů na něj, i od té doby se vypouští tyto (myslím). Také jsem se zrušují některé z instalačních souborů systému Windows, aby uvolnily prostor. Problém jsem s nyní je můj počítač nebude bootup když starý disk je připojen palců Bude jít přes úvodní skenování ram erors pro detekci IDE disky, ale nikdy se dostane na XP modrá obrazovka s logem. Bude jen pověsit na prázdnou černou obrazovku. BIOS je stále nakonfigurován tak, aby auto detekovat primární slave disk. Má vše, co mám udělat, aby se disk vysvětlit, proč tomu tak stalo? Díky znovu |
|
|
|||
|
|||
|
Ne, že mohu pracovat ven, no. Někdy budete muset dát zpátky do mechaniky, aby byly schopny se dostat do BIOSu nastavit disk "No Drive" a pak si moci odstranit, ale děláte to jiná cesta kolem.
Vy jste říkal, že se starým vyjíždět váš systém obuv, ale s tím, že se v minulosti v BIOSu a pak se zasekne? Pokud to je tak všechno, co může navrhnout, je začít s vyjíždět a pak hledejte v Správa disků, zda něco ukázal, že by neměla. Tlačí na vás může udělat do Ovládací panely / systém a odstranit slave disku, ať je re-install při restartování se starými jet zpátky na místo. Co se stane, pokud použijete BIOS "scan pro disky" a přijmout, se starou mechaniku v? To je správně nastavena jako primární slave? Jsem si jist, že by se žádný rozdíl, když XP. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zkuste zotročení je na sekundárním kanálu a vidět, co se stane.
|
|||
|
|||
|
Jen pro aktualizaci, i když i nastavit primární slave na "Žádné" PC nebude naběhnout pokud se stará jednotka je stále zapojen do MOLEX napájecí konektor. Znamená to PC se snaží zavést systém ze starého disku, kdy je připojen k MOLEX to i přesto, že bios je nastaven na původní HDD, které se stalo s PC.
Já prostě nemůže pochopit, proč to bylo jen přes pracovní dny, a teď je zvyklý. Díky |
|
|
|||
|
|||
|
Je možné, že jste nechtěně neuspořádané propojky a nejsou master / slave déle a jste není zaznamenán. Je možné vaše PSU vyprší bych nerad náhody. Je možné, že jste přimáčknuty kolík v jednom z disků s IDE kabel, můžete zavřít oči a ujistěte se, že jsou všechny vzpřímený. Jeden je určen pro chybějící tak zkontrolovat kabel vidět, která to je.
|