![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Έχω ένα παλιό comp, Athlon XP 3000 112GB 2G Ram κλπ, και σε ακόμη μεγαλύτερα 20GB σκληρό δίσκο που θα ήθελα να προσθέσω στο σύστημα έτσι μπορεί retrive κάποια παλιά αρχεία. Όμως, "Ο υπολογιστής μου", δεν θα γίνει ακόμη και απεικόνιση του σκληρού δίσκου. Έχω τη δύναμη και καλώδιο IDE σύνδεση και που το jumper να δούλος αλλά μόνο συνηθίζει εμφανίζονται. Μήπως επειδή η παλαιά μονάδα δίσκου είναι Win 98 και το σημερινό είναι XP; Μπορώ να προτείνω κάτι και παιδιά που μπορεί να με βοηθήσει; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρώτα να το δείχνει στο BIOS τότε αντιστοιχίσετε ένα γράμμα μονάδας δίσκου.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ UI μπορεί τώρα να διαβάσει το δίσκο. Απλά ήθελα να ξέρω αν θα μπορούσα να μεταφέρει τα αρχεία αυτά να μου ρεύματος ή ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα με το fat32 που ασκήθηκαν πάνω σε μια μονάδα δίσκου NTFS; Ευχαριστώ και πάλι mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν υπάρχει τύπος πρόβλημα, από τη στιγμή που τα αρχεία αυτά είναι ορατά απλά αρχεία.
| |||
| |||
| Ψύχεται, είστε ευπρόσδεκτοι. |
|
| |||
| |||
| Γεια σας και πάλι παιδιά Έχω ένα νέο πρόβλημα Έχω ιό σαρωμένη οδηγείτε παλιό μου είχα κάτι σαν 22 ιούς σε αυτό, έχω διαγραφεί από το εν λόγω (νομίζω). Έχω, επίσης, έχουν διαγραφεί κάποια από τα αρχεία εγκατάστασης των Windows για να ελευθερώσετε χώρο. Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ο υπολογιστής μου δεν θα εκκίνησης, όταν η παλαιά μονάδα έχει συνδεθεί in. Θα περάσουν από την αρχική φάση ζευγαρώματος σάρωσης για την ανίχνευση erors IDE δίσκους, αλλά ποτέ δεν γίνεται να τα XP μπλε οθόνη με το λογότυπο. Θα απλά να "κολλήσει" σε μια κενή μαύρη οθόνη. Το BIOS εξακολουθεί να είναι ρυθμισμένος για αυτόματη ανίχνευση της πρωτογενούς εξαρτημένη μονάδα δίσκου. Μήπως κάτι που έχω κάνει για οδήγηση εξηγήσει γιατί συνέβη αυτό; Ευχαριστώ και πάλι |
|
| |||
| |||
| Δεν μου ότι μπορεί να λειτουργήσει, δεν. Μερικές φορές θα πρέπει να τεθεί εκ νέου σε μια μονάδα δίσκου για να είναι σε θέση να φθάσετε στο BIOS για να ρυθμίσετε το δίσκο για να "Δεν Drive" και, στη συνέχεια, εξουσία για να το αφαιρέσετε, αλλά αυτό που κάνετε σχετικά με το άλλο τρόπο. Σας λένε ότι με το παλιό σας σύστημα εκδιώκω μπότες, αλλά με αυτό που γίνεται στο παρελθόν, το BIOS και στη συνέχεια "κολλάει"; Εάν αυτό είναι έτσι, έχω να προτείνω είναι να ξεκινήσει με το δίσκο και στη συνέχεια, αναζητήστε υπό Disk Management να δούμε αν κάτι δείχνει ότι δεν πρέπει. Σε μια πρέζα που θα μπορούσατε να κάνετε σε Πίνακας Ελέγχου / Σύστημα και διαγραφή της σαρκός ελεγκτή δίσκου, ας το εγκαταστήσετε εκ νέου κατά την επανεκκίνηση με το παλιό δίσκο πίσω στη θέση τους. Τι θα συμβεί αν χρησιμοποιείτε το BIOS "σάρωσης για drives" και να δέχονται, με την οδήγηση στην παλιά; Μήπως αυτό που σωστά ως πρωταρχικό σκλάβος; Είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνουν διαφορά σε XP όμως. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε slaving του στην Δευτεροβάθμια Μάγχη και να δούμε τι θα γίνει.
| |||
| |||
| Απλά για την ενημέρωση, ακόμα και όταν προσαρμόζει τις πρωτογενείς έρμαιο "Δεν υφίσταται" το PC δεν θα εκκίνησης μέχρι τον παλιό δίσκο και αν εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένο με το βύσμα molex. Μήπως αυτό σημαίνει PC προσπαθεί να εκκινήσετε από τον παλιό σκληρό δίσκο, όταν το molex είναι συνδεδεμένα με αυτό, ακόμη και αν το BIOS έχει ρυθμιστεί σε αρχικό HDD που ήρθε με το PC. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν λίγο περισσότερο από ένα εργάσιμες ημέρες πριν, και τώρα συνηθίζει. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε να είναι ότι το λάθος jumbled γέφυρες βραχυκύκλωσης και από όπου και αν δεν master / slave πλέον και δεν το έχετε παρατηρήσει. Είναι δυνατόν το PSU είναι λήγουσας αν αντιπαθούν συμπτώσεις. Είναι δυνατόν έχετε πολτοποιημένων μια καρφίτσα σε ένα από τα drives με το καλώδιο IDE, μπορείτε να κλείσετε αλλοιθωρίζω και βεβαιωθείτε ότι είναι όλα όρθια. Ένα να του λείπει, ώστε να ελεγχθεί το καλώδιο για να δείτε που είναι. |