![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Imam stari comp, Athlon XP 3000 112GB 2G Ram itd., a čak i starija 20GB tvrdi disk koji želite i dodati u sustav kako ja mogu retrive neke stare datoteke. Ali, "Moje računalo" neće prikazati čak i hard disk. Imam moć i IDE kabel priključen i postavili jumper na robovsku ali Internet pravedan navika show up. Je li to zato što su stari pogon Win 98 i XP je trenutni? U momački može predložiti da se išta može pomoć mene? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prvo, preuzmite ga s prikazom u BIOS onda ga dodijeliti slovo pogona.
| |||
| |||
| Hvala UI sada mogu pročitati disk. Pravedan ištanje to znati ako ja mogao prijenosa ovih datoteka na moje trenutne voziti ili će to stvoriti problem sa FAT32 privodi preko na NTFS disku? Hvala opet drugarica |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nema particiju tipa problem, nekad datoteke su vidljive su samo datoteke.
| |||
| |||
| Cool ste dobrodošli. |
|
| |||
| |||
| Pozdrav opet dečki Imam novi problem imam virus skenira disk moj stari imao sam nešto kao 22 virusa na njemu, i od tada su izbrisana ova (mislim). Također sam se brišu neke instalacijske datoteke sustava Windows da biste oslobodili prostor. Problem je što sam ja sad je moje računalo neće bootup kada stari pogon priključen u. To će proći kroz početno skeniranje ovna za erors otkrivanje IDE diskove, ali nikada ne dobije na XP plavi ekran s logo. Ona će samo visiti na prazan crni ekran. BIOS je još konfiguriran za automatsko otkrivanje primarnog robovsku pogon. Ima li išta što sam učinio u pogon objasnite zašto je to desilo? Hvala opet |
|
| |||
| |||
| Nije da ne mogu funkcionirati, ali ne. Ponekad morate staviti u pogon, kako bi mogli doći do BIOS podesiti vožnje "Ne Drive", a zatim prema dolje da biste uklonili vlast, ali da ste to na drugi način o tome. You're rekavši da je sa starim izbaci svoj sustav čizmama, ali s njom u njoj dobiva mimo BIOS i zatim smrzne? Ako je tako, svi mogu predložiti je da počnete sa otjerao, a zatim Disk Management pogledajte pod vidjeti ako ništa pokazuje da se ne bi trebao. U slučaju krajnje nužde mogli napraviti u Control Panel / System i izbrisati robovsku disk kontroler, neka ga ponovno instalirajte kada ponovo voziti sa starim natrag na mjesto. Što se događa ako koristite BIOS "Scan for drives" i prihvatili, uz stari pogon u? Da li je ispravno postavljena kao primarni rob? Siguran sam da bi bez razlike da XP ipak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte slaving na srednjem kanala i vidjeti što se događa.
| |||
| |||
| Samo za ažuriranje, čak i kad sam prilagoditi osnovnoj rob na "None" PC neće čizma gore ako stari pogon je još uvijek priključeni na struju sa molex power konektor. Znači li to PC je težak to čizma from stari hard disk molex kada je spojen na njega, iako BIOS postavljeno na originalne HDD koji ste dobili s računalom. Ne mogu shvatiti zašto je to rade samo preko dana, a sada je navika. Hvala |
|
| |||
| |||
| Moglo bi se da je nehotice ispremiješan jumpers i to nije gospodar / rob bilo koja dugotrajnija i što nije primijetio. Moguće je vaš PSU istječe iako sam nenaklonost coincidences. Moguće je da ste zgnječen PIN na jednom od diskova s IDE kabelom, možda i škiljiti close bi bili sigurni da ste sve zidati. Jedan je značilo da se tako nestalo provjeriti kabel da vidim što je to. |