![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Van egy régi kötelező, Athlon XP 3000 112GB 2G Ram, stb, és egy még régebbi 20GB merevlemezt, amit szeretnénk felvenni, hogy a rendszert, így tudom retrive egyes régi fájlok. De a "Sajátgép" nem is megjelenik a merevlemezt. Nekem van a hatalom és az IDE kábel csatlakoztatva van és a jumper a slave, de ez csak szokás megjelenni. Azért van ez, mert a régi meghajtó Win 98 és XP van jelenleg? Tud u fickók azt sugallják, bármit, ami segíthet nekem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Először kap ez mutatja a BIOS akkor adhatja meg a meghajtó betűjelét.
| |||
| |||
| Köszönöm ui most olvastam a meghajtóba. Csak tudni akarta, ha én is ezeket a fájlokat, hogy az aktuális meghajtót vagy a jövőben, hogy hozzon létre egy probléma, hogy a FAT32 hozta át egy NTFS-meghajtó? Thanks again mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nincs partíció típusának probléma, ha a kép nem látható, azt csak fájlokat.
| |||
| |||
| Cool, you're welcome. |
|
| |||
| |||
| Helló srácok ismét Van egy új probléma van vírus Beolvasott régi meghajtó volt valami hasonló a 22-vírusok, akkor törölni kell, mivel ezeket (azt hiszem). Én is törölni néhány a Windows telepítő fájlokat a szabad helyet. A problémát én miután most a számítógépet nem bootup, miközben a régi meghajtó csatlakoztatva be fog menni az eredeti szkennelés kost erors kimutathassa IDE meghajtókat, de azt soha nem fogja a kék képernyőt XP a logót. Ez csak várj egy üres fekete képernyő. A BIOS-ban van beállítva, hogy automatikus felderítése az elsődleges slave meghajtót. Csinál semmit, hogy én tettem a gépjárművezetéshez elmagyarázni, hogy miért történt ez? Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Nem tudom, hogy ki, nem. Néha van, hogy egy meghajtó vissza kell tenni, hogy a BIOS-t, hogy a meghajtó "Nem hajtott, majd a kikapcsolási eltávolítani, de te ezt az utat kb. Azt mondja, hogy a régi kikerget a rendszer elindul, de ez a dolog múltban a BIOS majd lefagy? Ha ez így van, minden, amit nem arra utalnak, hogy indulhasson a meghajtóba, majd keresse meg a Lemezkezelés, hogy ha valami megjelenik, hogy nem. Egy csipet meg tudná csinálni a Vezérlőpult / Rendszer és töröljük a rabszolga-lemez vezérlő, hagyjuk, hogy telepítse újra, ha újraindítja a régi út vissza a helyére. Mi történik, ha a BIOS "Scan a meghajtók" és elfogadják a régi meghajtót? Van meg azt az elsődleges rabszolga? Biztos vagyok benne, hogy nem tesznek különbséget az XP is. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja slaving hogy a másodlagos csatorna, hogy mi történik.
| |||
| |||
| Csak a frissítés, még akkor is, ha beállítom a primary slave a "Nincs" a számítógép nem indítható, ha a régi meghajtó van csatlakoztatva a hatalom molex csatlakozó. Ez azt jelenti, PC próbál indítani a régi merevlemezt, ha a molex van csatlakoztatva, hogy még akkor is, ha a BIOS-ban van beállítva, hogy az eredeti HDD, amit a számítógépre. Csak nem értem, hogy miért működik több mint egy nappal ezelőtt, és most ez szokás. Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy ha véletlenül a jumperekkel zagyva és ők nem mester / szolga tovább, és már nem vettem észre. Lehet, a tápegység nem érő bár irtózik véletlenek. Lehet, te zúzott a PIN valamelyik meghajtó az IDE kábelt, akkor bandzsítás szoros és győződjön meg arról, hogy mind felálló. Az egyik azt jelentette, hogy eltűnt a kábel így ellenőrizni, hogy melyik az. |