![]() |
|
| |||
| |||
| הי יש לי ישן comp, Athlon XP 3000 112GB 2G ראם וכו ', וכן גם ישנים 20GB כונן קשיח שאני רוצה להוסיף את המערכת כדי שאוכל retrive כמה קבצים ישנים. אבל "המחשב שלי" לא תהיה גם להציג את הכונן הקשיח. יש לי את הכוח ואת כבל IDE פקוק ב ולהגדיר את המגשרים על שפחה אבל זה רק הרגל להופיע. האם זה בגלל הכונן הישן הרוויחו 98 ו הנוכחי היא XP? האם חבר 'ה U מציעים משהו שיכול לעזור לי? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ראשית לקבל את זה מראה ב-BIOS ואז להקצות לו אות כונן.
| |||
| |||
| תודה UI יכול לקרוא את הכונן. רק רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את הקבצים הללו על כונן הנוכחי שלי או שמא זה יוצר בעיה עם FAT32 הוא הביא לידי על כונן NTFS? שוב תודה חבר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין כל מחיצה סוג הבעיה, פעם אחת את הקבצים גלויים הם רק קבצים.
| |||
| |||
| מגניב, אתה מוזמן. |
|
| |||
| |||
| שוב שלום חבר 'ה יש לי בעיה חדשה יש לי סריקת וירוסים הכונן הישן שלי היה לי משהו כמו 22 וירוסים על זה, יש לי אלה שנמחקו מאז (אני חושב). יש לי גם מחיקת חלק את קבצי ההתקנה של Windows כדי לפנות שטח. הבעיה אני מתקשה עכשיו הוא המחשב שלי לא האתחול כאשר הכונן הישן פקוק למערכת תצטרך לעבור את הסריקה הראשונית רם erors גילוי IDE עבור כוננים אבל היא אף פעם לא מגיע ל XP מסך כחול עם לוגו. זה יהיה פשוט חכה מסך שחור ריק. ה-BIOS הוא עדיין מוגדר אוטומטית לאתר את הכונן העיקרי עבדים. האם משהו שאני חייב לעשות את הכונן יש להסביר מדוע זה קרה? שוב תודה |
|
| |||
| |||
| כי אני לא יכול לעבוד, לא. לפעמים אתה צריך לשים כונן חזרה להיות מסוגל לקבל את ה-BIOS כדי להגדיר את הכונן ל "אין כונן" כוח למטה ולאחר מכן להסיר את זה, אבל אתה עושה את זה דרך אחרת בנושא. אתה אומר את זה עם הישן לנשל את המגפיים המערכת, אך עם זאת היא מקבלת את ה-BIOS האחרון ואז נתקע? אם זה כך, כל מה שאני יכול להציע הוא להתחיל עם הכונן החוצה ואז נראה תחת ניהול דיסקים 'כדי לראות אם משהו מופיע כי לא צריך. בשעת הדחק אתה יכול לעשות לתוך לוח הבקרה / מערכת ולמחוק את הדיסק סלאבית, תן אותו מחדש כאשר אתה מתקין מחדש את הכונן הישן בחזרה למקום. מה קורה אם אתה משתמש ב-BIOS "סרוק כוננים" ולקבל, עם כונן ישן? האם יש להגדיר את זה כראוי כפי העיקרי עבדים? אני בטוח כי לא היו עושים את ההבדל למרות XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה את זה על slaving משני ערוץ ולראות מה קורה.
| |||
| |||
| רק כדי לעדכן, אפילו כשאני להתאים העיקרי עבדים ל "ללא" המחשב לא לאתחל את הכונן הישן, אם הוא עדיין פקוק molex עם כוח מחבר. האם זה אומר המחשב מנסה לאתחל את הכונן הקשיח הישן molex כאשר הוא מחובר אליה, למרות ה-BIOS מוגדר HDD המקוריים שהגיעו עם המחשב. אני פשוט לא יכול להבין למה זה עובד רק מעל לפני יום ועכשיו זה הרגל. תודה |
|
| |||
| |||
| זה יכול להיות שאתה inadvertently מעורבב את המגשרים ואת הם אינם Master / slave יותר ואתה כבר לא שם לב. זה אפשרי שלך עומד לפוג PSU אם כי אני לא לחבב coincidences. ניתן לך להמחץ סיכה באחד הכוננים עם כבל IDE, ייתכן להציץ קרוב ולוודא שהם כל זקוף. את אמורה להיות חסר כל כך לבדוק את הכבל לראות שהיא. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב שלי לא מזהה את הדיסק הקשיח | joreel | כוננים & נשלפת | 0 | ה -15 בחודש יוני 2009 08:52 |
| כונן קשיח חיצוני לא הכירו על ידי המחשב שלי | kenreidy | כוננים & נשלפת | 8 | 16th אפריל 2009 07:52 |
| הפעלת כונן קשיח ממחשב אחד אחר | zenit84 | כוננים & נשלפת | 1 | 2nd ינואר 2008 06:54 |
| להתקין XP מ מחשב הגיבוי על הכונן הקשיח החדש | עומר | מערכות ההפעלה Windows | 9 | 2nd אוגוסט 2007 02:35 |
| כונן קשיח הבעיה - מדוע לא ניתן לקבל את כל המחשב שלי, כוננים קשיחים שלי? | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 15 ספטמבר 2006 03:14 |
| שרשרת כלים | |
| |