![]() |
|
| |||
| |||
| Čau Man ir vecs comp, Athlon XP 3.000 112GB 2G Ram utt, un pat vecāku 20GB cieto disku, kuru es vēlos pievienot sistēmu, lai es varētu retrive daži veci faili. Bet "My Computer" būs pat displejs cieto disku. Man ir jauda un IDE kabelis pieslēgtu strāvai un noteikt jumper uz slave bet tas tikai paradis parādās. Vai tas ir tāpēc, ka vecais disks ir Win 98 un strāva ir XP? Can u guys liecina kaut kas var man palīdzēt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmais saņemtu to norādot BIOS, tad piešķir tā diska burtu.
| |||
| |||
| Thank ui tagad var lasīt disku. Tikai gribēju zināt, ja es varētu nodot šos failus uz manu pašreizējo disku vai būs, kas rada problēmas ar FAT32 iesniegtas vairāk nekā uz NTFS diska? Thanks again mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav nodalījumu tipa problēma, kad faili ir redzami viņi vienkārši failus.
| |||
| |||
| Cool, you're welcome. |
|
| |||
| |||
| Sveiki atkal guys Man ir jauna problēma man ir vīruss skenēšanu mans vecais disks man bija kaut kas līdzīgs 22 vīrusi uz to, es kopš svītro šos (i think). Man ir arī jāsvītro daži no Windows instalācijas failu, lai atbrīvotu vietu. Problēma man ir tagad mana datora nebūs bootup kad vecais disks ir pieslēgts in Tas iet caur sākotnējās skenēšanas RAM erors atklāšanā IDE diskus, bet tas nekad izpaužas uz zilā XP ekrāns ar logotipu. Tas tikai uzgaidīt tukšu melnu ekrānu. BIOS joprojām ir konfigurēts, lai automātiski noteiktu primārais slave disku. Vai jebkas, kas man ir jādara, lai vadīt paskaidrojiet, kāpēc tas ir noticis? Thanks again |
|
| |||
| |||
| Nav, ka es varu strādāt, ka neviens. Dažreiz jums vajadzēs ievietot disku atpakaļ, lai varētu nokļūt uz BIOS lai vēlme "No Drive" un tad izslēdzās, lai novērstu to, bet jūs to izdarīt citā veidā par. Jūs sakāt, ka ar veco izdzīt jūsu sistēmas zābaki, bet ar to tā kļūst agrāk BIOS un tad uzkaras? Ja tas tā ir, es varu ieteikt, ir sākt līdzi izdzīt un tad skatīties zem Disk Management, lai redzētu, ja kaut kas parādās, ka nevajadzētu. Pēc šķipsnu jūs varētu darīt, ņemot Control Panel / System un dzēst vergu diska kontrolieri, ļauj to atkārtoti instalēt restartējot ar veco disku atpakaļ vietā. Kas notiek, ja jūs izmantojat BIOS "meklēt diskus" un pieņemt, ar veco disku? Vai tas, kas ir pareizi, kā primārais slave? Es esmu pārliecināts, ka tas neko nemainītu XP though. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Try slaving to Secondary kanāls un redzēt, kas notiek.
| |||
| |||
| Tikai atjaunot, pat ja es pielāgot galvenais vergu uz "Nav" PC netiks zābaku augšu, ja vecais disks ir vēl plugged in ar molex power connector. Vai tas nozīmē PC mēģina boot no vecā cietā diska, ja molex ir saistīts ar to, pat ja BIOS ir noteikta sākotnējās HDD, kas nāca ar datoru. Es tikai nevaru saprast, kāpēc tā strādāja nedaudz vairāk kā dienu pirms, un tagad tas paradis. Pateicība |
|
| |||
| |||
| Tā varētu būt, ka jums nejauši jumbled džemperi un viņi nav master / slave vairs un esat nepamanīts. Iespējams, jūsu PSU tiek pārtraukta, lai gan man nepatīk sakritību. Tas ir iespējams, ka jūs esat saspiesti pin vienā ar IDE kabeli diskus, iespējams šķielēt cieši un pārliecinieties, ka tās visas ir uzcelt. Viens ir domāts kā trūkst, lai pārbaudītu kabeli, lai redzētu, kura tā ir. |