menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Môj počítač sa nezobrazí starého pevného disku

Reply

Thread Tools
Old 15. apríla 2008, 14:58
Člen Skupina

Default Môj počítač sa nezobrazí starého pevného disku

Nazdar
Mám starý comp, Athlon XP 3000 112gigabajt 2G Ram atď, a dokonca ešte starší 20GB pevný disk, ktorý som chcel pridať do systému aj tak môže retrive niektoré staré súbory. Ale "Tento počítač" sa ani zobrazenie na pevnom disku. Mám moc a IDE kábel pripojiť a nastaviť jumper na slave, ale to prostě zvyk objaví. Je to preto, že stará jednotka je Win 98 a XP je aktuálne?
Môže u chlapov, ktoré naznačujú, čo mi môže pomôcť?
Old 15. apríla 2008, 15:10
Administrátor Skupina

Najprv si to zobrazené v BIOSu potom priradiť mu písmeno jednotky.

To by malo pomôcť: http://support.microsoft.com/kb/309000

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 15. apríla 2008, 15:53
Člen Skupina

Děkuji ui teraz môžete prečítať disk.
Jednoducho chcel vedieť, či by som mohol previesť tieto súbory do môjho súčasného disku alebo že vytvorí problém s FAT32 podaných počas na NTFS?
Vďaka opäť mate
Old 15. apríla 2008, 16:44
Darcu Skupina

Neexistuje typ problému, keď sa súbory sú viditeľné sú len súbory.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 15. apríla 2008, 17:11
Administrátor Skupina

Cool, Nie je zač.
Old 16. apríl 2008, 02:57
Člen Skupina

Ahoj kluci znovu
Mám nový problém jsem vírus skenovaná môj starý disk som mal niečo podobného 22 vírusov na neho, aj od tej doby sa vypúšťa tieto (myslím).
Tiež som sa rušia niektoré z inštalačných súborov systému Windows, aby uvoľnili priestor.
Problém jsem s teraz je môj počítač nebude bootup keď starý disk je pripojený palcov Bude ísť cez úvodnú skenovanie ram erors pre detekciu IDE disky, ale nikdy sa dostane na XP modrá obrazovka s logom. Bude len zavesiť na prázdnu čiernu obrazovku. BIOS je stále nakonfigurovaný tak, aby auto detekovať primárny slave disk.
Má všetko, čo mám urobiť, aby sa disk vysvetliť, prečo tomu tak stalo?
Vďaka znova
Old 16. apríl 2008, 08:13
Darcu Skupina

Nie, že môžem pracovať von, no. Niekedy budete musieť dať späť do mechaniky, aby boli schopné sa dostať do BIOSu nastaviť disk "No Drive" a potom si môcť odstrániť, ale robíte to iná cesta okolo.

Vy jste říkal, že so starým vyjíždět váš systém obuv, ale s tým, že sa v minulosti v BIOSu a potom sa zasekne? Ak to je tak všetko, čo môže navrhnúť, je začať s vyjíždět a potom hľadajte v Správa diskov, či niečo ukázal, že by nemala. Tlačí na vás môže urobiť do Ovládací panel / systém a odstrániť slave disku, či je re-install pri reštartovaní so starými jet späť na miesto.

Čo sa stane, ak použijete BIOS "scan pre disky" a prijať, sa starú mechaniku v? To je správne nastavená ako primárny slave? Som si istý, že by sa žiadny rozdiel, keď XP.
Old 16. apríl 2008, 10:49
Darcu Skupina

Skúste zotročovania je na sekundárnom kanála a vidieť, čo sa stane.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 16. apríl 2008, 23:49
Člen Skupina

Len pre aktualizáciu, i keď aj nastaviť primárny slave na "Žiadne" PC nebude naběhnout ak sa stará jednotka je stále zapojený do MOLEX napájací konektor. Znamená to PC sa snaží zaviesť systém zo starého disku, keď je pripojený k MOLEX to i napriek tomu, že bios je nastavený na pôvodné HDD, ktoré sa stalo s PC.
Já jednoducho nemôže pochopiť, prečo to bolo len cez pracovné dni, a teraz je zvyknutý.
Vďaka
Old 17. apríla 2008, 04:16
Darcu Skupina

Je možné, že ste nechtiac neusporiadaný prepojky a nie master / slave dlhšie a ste nie je zaznamenaný. Je možné vaše PSU vyprší bych nerad náhody. Je možné, že ste stlačené kolík v jednom z diskov s IDE kábel, môžete zavrieť oči a uistite sa, že sú všetky vzpriamený. Jeden je určený pre chýbajúce tak skontrolovať kábel vidieť, ktorá to je.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Môj počítač nerozpozná môjho pevného disku joreel Drives & Removable Media 0 15. jún 2009 08:52
Externý pevný disk nie je uznaná môjho počítača kenreidy Drives & Removable Media 8 16. apríla 2009 07:52
Prevádzkovanie Pevný disk z jedného počítača na iný zenit84 Drives & Removable Media 1 2. januára 2008 06:54
Inštalácia XP z počítača zálohujte na nový pevný disk Omer Operačné systémy Windows 9 2. augusta 2007 02:35
Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? Počítačové Spec Všeobecné Hardware Chat 8 15. September 2006 03:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.