![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám starý comp, Athlon XP 3000 112gigabajt 2G Ram atď, a dokonca ešte starší 20GB pevný disk, ktorý som chcel pridať do systému aj tak môže retrive niektoré staré súbory. Ale "Tento počítač" sa ani zobrazenie na pevnom disku. Mám moc a IDE kábel pripojiť a nastaviť jumper na slave, ale to prostě zvyk objaví. Je to preto, že stará jednotka je Win 98 a XP je aktuálne? Môže u chlapov, ktoré naznačujú, čo mi môže pomôcť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najprv si to zobrazené v BIOSu potom priradiť mu písmeno jednotky.
| |||
| |||
| Děkuji ui teraz môžete prečítať disk. Jednoducho chcel vedieť, či by som mohol previesť tieto súbory do môjho súčasného disku alebo že vytvorí problém s FAT32 podaných počas na NTFS? Vďaka opäť mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje typ problému, keď sa súbory sú viditeľné sú len súbory.
| |||
| |||
| Cool, Nie je zač. |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci znovu Mám nový problém jsem vírus skenovaná môj starý disk som mal niečo podobného 22 vírusov na neho, aj od tej doby sa vypúšťa tieto (myslím). Tiež som sa rušia niektoré z inštalačných súborov systému Windows, aby uvoľnili priestor. Problém jsem s teraz je môj počítač nebude bootup keď starý disk je pripojený palcov Bude ísť cez úvodnú skenovanie ram erors pre detekciu IDE disky, ale nikdy sa dostane na XP modrá obrazovka s logom. Bude len zavesiť na prázdnu čiernu obrazovku. BIOS je stále nakonfigurovaný tak, aby auto detekovať primárny slave disk. Má všetko, čo mám urobiť, aby sa disk vysvetliť, prečo tomu tak stalo? Vďaka znova |
|
| |||
| |||
| Nie, že môžem pracovať von, no. Niekedy budete musieť dať späť do mechaniky, aby boli schopné sa dostať do BIOSu nastaviť disk "No Drive" a potom si môcť odstrániť, ale robíte to iná cesta okolo. Vy jste říkal, že so starým vyjíždět váš systém obuv, ale s tým, že sa v minulosti v BIOSu a potom sa zasekne? Ak to je tak všetko, čo môže navrhnúť, je začať s vyjíždět a potom hľadajte v Správa diskov, či niečo ukázal, že by nemala. Tlačí na vás môže urobiť do Ovládací panel / systém a odstrániť slave disku, či je re-install pri reštartovaní so starými jet späť na miesto. Čo sa stane, ak použijete BIOS "scan pre disky" a prijať, sa starú mechaniku v? To je správne nastavená ako primárny slave? Som si istý, že by sa žiadny rozdiel, keď XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste zotročovania je na sekundárnom kanála a vidieť, čo sa stane.
| |||
| |||
| Len pre aktualizáciu, i keď aj nastaviť primárny slave na "Žiadne" PC nebude naběhnout ak sa stará jednotka je stále zapojený do MOLEX napájací konektor. Znamená to PC sa snaží zaviesť systém zo starého disku, keď je pripojený k MOLEX to i napriek tomu, že bios je nastavený na pôvodné HDD, ktoré sa stalo s PC. Já jednoducho nemôže pochopiť, prečo to bolo len cez pracovné dni, a teraz je zvyknutý. Vďaka |
|
| |||
| |||
| Je možné, že ste nechtiac neusporiadaný prepojky a nie master / slave dlhšie a ste nie je zaznamenaný. Je možné vaše PSU vyprší bych nerad náhody. Je možné, že ste stlačené kolík v jednom z diskov s IDE kábel, môžete zavrieť oči a uistite sa, že sú všetky vzpriamený. Jeden je určený pre chýbajúce tak skontrolovať kábel vidieť, ktorá to je. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môj počítač nerozpozná môjho pevného disku | joreel | Drives & Removable Media | 0 | 15. jún 2009 08:52 |
| Externý pevný disk nie je uznaná môjho počítača | kenreidy | Drives & Removable Media | 8 | 16. apríla 2009 07:52 |
| Prevádzkovanie Pevný disk z jedného počítača na iný | zenit84 | Drives & Removable Media | 1 | 2. januára 2008 06:54 |
| Inštalácia XP z počítača zálohujte na nový pevný disk | Omer | Operačné systémy Windows | 9 | 2. augusta 2007 02:35 |
| Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 15. September 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |