мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Мој рачунар неће приказати стари хард диск

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15 тра 2008, 14:58
Мембер Гроуп

Default Мој рачунар неће приказати стари хард диск

Бок
Имам стари цомп, Атхлон КСП 3000 112ГБ 2Г Рам итд, а чак и старија 20ГБ тврди диск који желите и додати у систем како ја могу ретриве неке старе датотеке. Али, "Моје рачунар" неће приказати чак и хард диск. Имам моћ и ИДЕ кабл прикључен и поставили јумпер на робовско ипак то праведан навика схоу уп. Да ли је то зато што су стари погон Уин 98 и КСП је тренутни?
У момачки може предложити да се било што може помоћ мене?
Old 15 тра 2008, 15:10
Администратор Гроуп

Прво, преузмите га са приказом у БИОС онда га доделити слово погона.

То би требало помоћи: хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/309000

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 15 тра 2008, 15:53
Мембер Гроуп

Хвала УИ сада могу прочитати диск.
Праведан оскудица за кноткле да ја могао преноса ових датотека на моје тренутне возити или ће то створити проблем са ФАТ32 приводи преко на НТФС диску?
Хвала опет другарица
Old 15 тра 2008, 16:44
Донаторска Група

Нема партицију типа проблем, некад датотеке су видљиве су само датотеке.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 15 тра 2008, 17:11
Администратор Гроуп

Цоол сте добродошли.
Old 16 тра 2008, 02:57
Мембер Гроуп

Поздрав опет момци
Имам нови проблем имам вирус скенира диск мој стари имао сам нешто као 22 вируса на њему, и од тада су избрисана ова (мислим).
Такође сам се бришу неке инсталационе датотеке система Уиндоус да бисте ослободили простор.
Проблем је што сам ја сад је моје рачунар неће боотуп када стари погон прикључен у. То ће проћи кроз почетно скенирање овна за ерорс откривање ИДЕ дискове, али никада не добије на КСП плави екран са лого. Она ће само висит на празан црни екран. БИОС је још конфигурисан за аутоматско откривање примарног робовско погон.
Има ли било што што сам учинио у погон објасните зашто је то десило?
Хвала опет
Old 16 тра 2008, 08:13
Донаторска Група

Није да не могу функционисати, али не. Понекад морате ставити у погон, како би могли да дођу до БИОС подесити вожње "Не Дриве", а затим према доле да бисте уклонили власт, али да сте то на други начин о томе.

Ыоу'ре рекавши да је са старим избаци свој систем чизма, али са њом у њој добија код БИОС и затим смрзну? Ако је тако, сви могу предложити је да почнете са отјерао, а затим Диск Манагемент погледајте под видети ако ништа показује да се не би требао. У случају крајње нужде могли направити у Цонтрол Панел / Сыстем и избрисати робовско диск контролер, нека га поново инсталирајте када поново возити са старим назад на место.

Шта се дешава ако користите БИОС "Сцан фор дривес" и прихватили, уз стари погон у? Да ли је исправно постављена као примарни роб? Сигуран сам да би без разлике да КСП ипак.
Old 16 тра 2008, 10:49
Донаторска Група

Покушајте славинг на средњем канала и видети шта се дешава.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 16 тра 2008, 23:49
Мембер Гроуп

Само за ажурирање, чак и кад сам прилагодити основној роб на "Ноне" ПЦ неће чизма сеттле ако стари погон је још увек прикључени на струју са молекс поуер конектор. Значи ли то ПЦ је тежак за чизма из један стари хард диск молекс када је спојен на њега, иако БИОС постављено на оригиналне ХДД који сте добили са рачунаром.
Не могу схватити зашто је то раде само преко дана, а сада је навика.
Хвала
Old 17 тра 2008, 04:16
Донаторска Група

Могло би се да је нехотице испремијешан јумперс и то није господар / роб било која дуготрајније и што није приметио. Могуће је ваш псу истиче иако сам ненаклоност цоинциденцес. Могуће је да сте згњечен ПИН на једном од дискова са ИДЕ кабла, можда и шкиљити цлосе би били сигурни да сте све зидати. Један је значило да се тако нестало проверити кабл да видим шта је то.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мој рачунар неће препознати мој хард диск јореел Дривес & Измјењиви медији 0 15. јуна 2009 08:52
Спољашњи хард диск не признају по мом рачунару кенреиды Дривес & Измјењиви медији 8 16 април 2009 07:52
Руннинг врстог диска са једног рачунара на друго зенит84 Дривес & Измјењиви медији 1 2 јануар 2008 06:54
Инсталација КСП од рачунара назад на нови тврди диск Омер Уиндоус Оператинг Сыстемс 9 2 аугуст 2007 02:35
Хард диск проблем - Зашто мој рачунар не може прихватити све моје тврдих дискова? Цомпутер Изванред Генерал Хардуаре Цхат 8 15. Сеп 2006 03:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц