![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben ve Athlon XP 3000 112GB 2G Ram vs, bir eski bir Zorunlu bir hatta büyük 20GB sabit olan i sistemi için bazı eski dosyalar retrive olabilir eklemek istediğiniz sürücü. Ama "benim bilgisayar" bile sabit disk görüntülenmeyecektir. Ben takılı ve köle için anahtar ayarlamak ama sadece görünür alışmış güç ve IDE kablosu var. Çünkü eski sürücü Win 98 ve XP ise geçerli mi? U çocuklar bana yardımcı olabilecek bir şey önerir misiniz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Önce BIOS'unda sonra bir sürücü harfi atamak gösteren.
| |||
| |||
| UI Thank şimdi sürücü okuyabilirsiniz. Sadece eğer mevcut sürücü veya bu dosya aktarmak Olabilir FAT32 ile NTFS sürücü üzerinde olmanın getirdiği bir sorun oluşturur bilmek istedim? Tekrar teşekkürler dostum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir kez dosyaları sadece dosyaları ettiğiniz görünür hiçbir bölüm türüne sorun.
| |||
| |||
| Harika, buyrun. |
|
| |||
| |||
| Tekrar merhaba çocuklar Yeni bir Problem virüs üzerinde 22 virüs gibi birşey vardı eski sürücü I taranan var, bu (i silindi var) var. Ayrıca, bazı Windows yükleme silindi have yer açmak için dosyaları. Sorun şimdi yaşıyorum zaman eski sürücü Bu erors IDE sürücüleri saptamak için ilk tarama koç gidelim ama logolu mavi XP ekrana alır asla takılı benim bilgisayar açılışında değil. Sadece boş bir siyah ekranda askıda kalacaktır. BIOS hala yapılandırılmışsa için otomatik ana köle sürücü algılar. Bir şey i neden oldu açıklamak sürücünüze yaptın mı? Tekrar teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Değil ben, hiç dışarı çalışabilirsiniz. Bazen geri BIOS için "Hayır Sürücü" ve daha sonra güç biraz kaldırmak için sürücü ayarlamak için elde edebilmek için bir sürücü gereken, ancak bu başka bir yol yapıyoruz. Bu sistem çizme dışında eski sürücüsü olan, ancak birlikte bu BIOS geçmiş ve sonra alır asılı söyledi mi? Eğer bu kadar, tüm önerebilirsiniz sürücü çıkışı ile başlamak ve daha sonra eğer bir şey o değil gösterir Yönetimi görmek için Disk altına bakın. Bir çimdik At Denetim Masası içine yapabileceğini / Sistem ve köle disk denetleyicisi sildikten sonra, tekrar bir yerde eski sürücü arka yeniden yüklemek sağlar. Eğer sürücüler için tarama "BIOS" kullanıyor ve kabul in eski sürücü ile ne olur? Düzgün bir şekilde ana köle olarak ayarlamış mu? Eminim ki XP olsa fark yapar oldum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İkincil Kanal üzerinde slaving Ve ne olduğunu görün.
| |||
| |||
| Sadece, eğer eski sürücü hala molex güç konektörü ile takılı olduğu zaman bile "Yok" PC olacak önyükleme kadar ana köle ayarlamak güncelleyin. Bu demek bilgisayar önyükleme için eski sabit disk zaman molex buna rağmen BIOS orijinal HDD'ye bir PC ile birlikte set bağlı olduğu çalışıyor. Sadece neden sadece bir gün önce ve şimdi alışkanlık çalışıyordu anlayamıyorum. Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Bunun yanlışlıkla jumper'ların jumbled ve ana değil / köle daha fazla ve farkında değil ettik olabilir. Bu though I coincidences sevmediğim için PSU sona eriyorsa mümkündür. Bu bir IDE kablosu ile sürücüler bir iğne ezilmiş olmanız mümkündür, sen şaşı yakın olabilir ve tüm dik emin olun. Bir çok bu olup olmadığını görmek için kablo kontrol eksik olması gerekiyordu's. |
![]() |
|
| Bookmarks |